Ulje Četiri Lopova 30ml Eterra

990 RSD

Ulje 4 lopova ma antibakterijsko, antivirusno i antiseptičko dejstvo .Ulje četiri lopova stimuliše imunitet i respiratorni sistem.

Ulje Četiri Lopova 30ml

Ulje Četiri Lopova uništava 99,96 % mikroorganizama koji se šire vazduhom. Pomaže telu da se zaštiti od bolesti kao što su grip, prehlada, upala sinusa, bronhitis, upala pluća, upala grla i drugo.

Očistite organizam, podignite imunitet i ojačajte vitalnost. Smrt za sve štetne mikroorganizme.

Brojni eksperimenti dokazali su da je formula ulja četiri lopova izrazito antibakterijska, antivirusna i antiseptička i da stimuliše imunitet, kardiovaskularni i respiratorni sistem.

Jača odbrambeni mehanizam protiv virusa i mikroorganizama svih vrsta, prirodnih ili razvijenih u laboratoriji. Ova mešavina terapeutskih esencijalnih ulja ispitivana je na Državnom univerzitetu „Veber“  da bi se utvrdila jačina njihovih antimikrobnih svojstava.

Utvrđeno je da ulje 4 Lopova uništava 99,96% mikroorganizama koji se šire vazduhom.

Pomaže da se telo zaštiti od bolesti kao što su grip, prehlada, upala sinusa, bronhitis, upala pluća, upala grla, i drugo. Može vas zaštititi skoro u svakoj situaciji.

Recept se oslanja na priču iz 18. veka, koju je ranih 90-ih godina 20. veka istraživao Geri Jang. „Lopovi“ su zapravo bili prodavci i trgovci začinima. Iz Indije su uvozili začine, uključujući cimet i karanfilić.

Kad je izbila crna kuga, celokupna međunarodna trgovina i transport u potpunosti su prekinuti. Nesposobni da obavljaju legalne poslove, ovi trgovci su brzo ostali bez novca i morali su da nađu način da prežive.

Odlučili su da pljačkaju kuće i tela žrtava kuge. Uzimali su odeću, nakit, grnčariju i buriće, i nakon toga menjali su ih ili prodavali za hranu i novac. Znali su da se neće razboleti ako po celom telu utrljavaju ulja napravljena od začina.

Plan je uspeo i omogućio im da razviju unosan posao preprodavaca. Sve je bilo dobro dok kralj nije saznao i… poželeo da sazna njihovu tajnu: kako dodiruju mrtva tela, a ne razboljevaju se! Na koji način se štite od užasne bolesti?

Kada su lopovi uhvaćeni, kralj im je ponudio izbor: da mu otkriju svoju tajnu formulu ili će biti spaljeni na lomači. Lopovi su odlučili da otkriju svoju tajnu formulu. Kralj je odmah prosledio po celom gradu recept ova četiri lopova.

Originalni recept sastojao se od:

80 kapi ulja karanfilića, 70 kapi ulja limuna, 40 kapi ulja kore cimeta, 30 kapi ulja eukaliptusa, 20 kapi ulja ruzmarina, 10 kapi ulja čajevca, lavande, kedra, ili bilo kog drugog antibakterijskog ulja. Vrlo je efikasno sredstvo za čišćenje i dezinfekciju po kući. Njim možete očistiti kupatilo, klupe u školi, stolove u kancelariji…

Jedna kap ulja četiri lopova na svakih 30 ml vode, izvrstan je za pročišćavanje vazduha i uklanjanje neželjenih mirisa.

Donosimo vam samo nekoliko načina kako da koristite:

1. Pomešajte sa supenom kašikom vode, grgoljite i progutajte protiv upale grla.

2. Stavite u bazno ulje i poprskajte direktno po koži gornjeg dela grudi i vrata protiv bronhitisa.

3. Stavite kap na palac i pritisnite ga na nepce za glavobolju.

4. Utrljajte ga u desni kako biste sprečili oboljenja desni.

5. Uzimajte ga oralno (nekoliko kapi sa malo vode promućkajte u ustima) da biste održali zdrave zube i smanjili pojavu karijesa.

6. Nanesite na desni i zube da biste uklonili bol usled zubobolje.

7. Nanesite na slomljene kosti ili zglobove kako biste olakšali bol i pospešili brže zaceljivanje.

8. Stavite ga na groznice (herpes simpleks) i afte kako biste pomogli proces izlečenja.

9. Namažite kožu, inhalirajte se i uzimajte oralno kako biste pomogli da nestanu bradavice,.

10. Utrljajte u bolne zglobove kako biste pomogli da se umanji bol usled artritisa.

11. Stavite kap na jezik i kap u čašu vode svakoga dana protiv herpesa.

12. Pomeštajte u razmeri 50:50 sa biljnim uljem i utrljavajte svakodnevno da biste se oslobodili crvenog osipa u struku (herpes zoster).

13. Inhalirajte se i oslobodite od alergijskih simptoma.

14. Utrljajte nerazređeno Ulje na prste na nogama i stopala da biste suzbili gljivice.

Za čišćenje i dezinfekciju kuće i radnih mesta

Sastav:

ulje karanfilića, limuna, kore cimeta, eukaliptusa, ruzmarina, čajevca, lavande, kedra.

Pakovanje 30ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top