Neutralna kana za kosu 100g Lila Ma

499 RSD

Neutralna kana boja za kosu je inovativni proizvod naročito osmišljen tako da boji kosu u neutralnu boju, na 100% prirodan način.

 

Neutralna kana za kosu 100g

Neutralna kana boja za kosu je inovativni proizvod naročito osmišljen tako da boji kosu u neutralnu boju, na 100% prirodan način. Lišće kane (hene) hiljadama godina se koristi za bojenje kose u Aziji i Africi.

Ajurvedski tekstovi je preporučuju kao bezopasno, a delotvorno kozmetičko sredstvo za kondicioniranje , jačanje i obnavljanje kose.

Posebna formula za bojenje kose sastoji se od izvanredne mešavine prirodnih prirodnih boja i biljaka korisnih za zdravlje i lepotu kose .

Iako Cassia uopšte ne pripada istoj porodici biljaka kojoj pripada kana (Lawsonia inermis), ona se u svetu lepote naziva ,,bezbojna kana“, verovatno zbog veoma blagotvornog uticaja koji ima na zdravlje i lepotu kose (kao i kana), ali joj ne menja boju.

 Dejstvo kane:

 1. Regenerator za gustinu i jačanje vlasi: jača koren i podstiče rast kose, čineći kosu ne samo sjajnom, već i gustom, jakom i zdravom.
 2. Regenerator za bujnost kose: kasija je odličan kondicioner za tanku kosu i osetljivu kožu glave, povećava bujnost vlasi.2.
 3. Kondicioner za glatkost i sjaj kose: ovo je prirodni kondicioner koji ne samo da čini kosu zdravom i gustom, već joj daje i sjaj i mekoću.
 4. Regenerator za plavu kosu: specijalno deluje na plavu kosu, jer naglašava i ističe žute pigmente.
 5. Ukoliko je nanesete na belu ili sedu kosu, ona će se blago obojiti u bledo plavu nijansu koja se gubi pranjem kose.
 6. Kod drugih boja kose ne dolazi do ovog efekta.
 7. Pogodna za sve tipove kose!
 8. 100% prirodno – 0% hemikalija!
 9. Sadrži 0% hemikalije
 10. Sastoji se isključivo od vekovima proverenih biljaka
 11. Podstiče bujnost i sjaj kose

Način upotrebe:

Potopite kanu u dovoljno vruće vode (oko 50 C), da se napravi gusta pasta (gustine kiselog mleka) i ostavite da odstoji desetak minuta.

Podelite kosu na 4 dela i na svaki od njih ravnomerno nanesite pastu, idući od korena prema vrhu vlasi. Sakupite kosu u punđu i utrljajte u nju ostatak paste.

Umotajte kosu peškirom (najlon kesa ili kapa za plivanje su druga mogućnost) i ostavite da stoji oko dva sata. Nakon toga dobro isperite kosu (samo vodom, bez šampona). Sušite fenom desetak minuta, radi boljih rezultata.

Sastav:

100 % prah biljke Cassia obovata kana

Napomena:

Kosa će punu boju dobiti u roku od 48 sati.

Pakovanje 100g Lila Ma

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top