Kikiriki puter Hyperic 500g

530 RSD

Kikirki puter sadrži kvalitetne proteine, prehrambena vlakna.

Kikiriki puter Hyperic 500g

Hyperic kikiriki puter je postao ključni deo mnogih jelovnika širom sveta zbog svog izuzetnog ukusa i zdravstvenih benefita koje pruža našem organizmu.

Ovaj puter se pravi isključivo od čistog kikirikija, bez dodataka hidrogenizovanih masti ili šećera, koji su često prisutni u drugim vrstama namaza.

Sa obiljem nezasićenih masnih kiselina, Hyperic puter pruža važnu podršku u održavanju zdravlja srca i smanjenju nivoa holesterola.

Bogatstvo minerala kao što su magnezijum, mangan, fosfor, selen, kao i vitamini E i B3 čine ga izuzetno korisnim za naše telo. Sa visokim sadržajem biljnih proteina (27%), ovaj puter je idealan dodatak ishrani, naročito za sportiste i osobe koje žive aktivnim životom.

Ugljeni hidrati u kikirikiju imaju nizak glikemijski indeks, čineći ga pogodnim izborom za održavanje stabilnog nivoa šećera u krvi.

Kikiriki puter je bogat izvor nezasićenih masnih kiselina, uključujući važne omega-6 i omega-9 masne kiseline, koje su ključne za metabolizam i osećaj sitosti.

Sa svojim složenim sastavom vitamina B grupe, vitaminom E, gvožđem, magnezijumom i kalijumom, ovaj puter pruža obilje nutritivnih vrednosti.

Namena ovog putera je raznovrsna, može se koristiti kao namaz, dodatak slatkim i slanim jelima. Pogodan je za vegane, sportiste i sve koji vode zdrav život. Osim toga, puter od kikirikija je izvor kvalitetnih proteina i prehrambenih vlakana, čineći ga odličnim izborom za sve one koji vode računa o svom zdravlju.

Nutritivna vrednost na 100g:

  • Energetska vrednost: 3052kJ / 727kcal
  • Masti: 58,9%
  • Ugljeni hidrati: 15,7%
  • Proteini: 21%

Pakovanje 500g Hyperic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top