Magnezijum ulje 150ml Deverra

480 RSD

Magnezijum ulje pokazalo se uspešnim kod ublažavanja depresije, nesanice, glavobolje, astme, aritmije srca i raznih drugih tegoba.

Magnezijum ulje 150ml

Magnezijum ulje pokazalo se uspešnim kod ublažavanja depresije, nesanice, glavobolje, astme, aritmije srca i raznih drugih tegoba.

Najbolji način unosa magnezijuma je kroz kožu, transdermalno, jer tada biva upijen u neizmenjenom obliku.

Masažom opuštate telo, povećavate hidrataciju kože, smanjujete upale i rizik od srčanih oboljenja, a jačate koštani sistem.

Masažom Mg uljem kroz kožu unosimo magnezijum na najbezbedniji način. Oni koji ne znaju, ispijanjem ili tabletnim unošenjem magnezijum rizikujete oštećenje jetre i bubrega.

Mineral podmlađivanja. Sa starenjem se smanjuje sposobnost apsorpcije. Degeneraciju karakteriše akumulacija kalcijuma i gubitak magnezijum u ćelijama. Mg ima umirujuće dejstvo na nervni sistem, pomaže kod nesanice, anksioznosti, razdražljivosti, glavobolje, konvulzija.

Naši organi i tkiva kalcifikuju i akumuliraju kalcijum u telu što dovodi do preranog starenja. Poboljšava gustinu kostiju i smanjuje rizik od osteoporoze, smanjuje fizičku iscrpljenost i stres.

Čak i blagi nedostatak magnezijuma može izazvati manjak serotonina i izazvati depresiju, nervozu, agresivnost.

Kod žena koje pate od PMS napetosti pronađeno je da imaju nizak nivo magnezijum . Takođe pomaže da se izgladi tranzicija za žene u menopauzi. Održava kožu elastičnom, ublažava znake starosti, smanjuje upale i povećava hidrataciju ćelija kože. Odličan je dezodorans sa dodatnom prednošću da brzo prodire transdermalno u organizam.

Upotreba:

Nanesite raspršivačem ulje na kožu. Da ublažite bol utrljavajte ulje u bolnu regiju i osetićete ubrzo olakšanje, nakon pola sata posle primene isperite tretiranu regiju. Masažama Mg uljem ubrzavamo proces podmlađivanja (obnavljanja starih ćelija novim).

Ne koristite kreme pre upotrebe Mg ulja jer zasićena ili blokirana koža tada ne može da ga apsorbuje.

Tretmani Mg uljem poboljšavaju funkciju naših ćelija i imunog sistema, štite ćelije od oksidativnog oštećenja,povećavaju limfnu cirkulaciju. Masažama Mg uljem ubrzavamo proces podmlađivanja (obnavljanja starih ćelija novim).

Transdermalna upotreba Mg ulja je brz i precizan način da se poprave hronična i degenerativna stanja izazvana njegovim nedostatkom.

Preporučuje se početna upotreba sa nižim dozama.

Pakovanje 150ml Deverra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top