Ulje Čajnog Drveta Eterra 30ml

895 RSD

Čajno drvo kao izvanredna pomoć kod upale grla, krajnika, prehlada i kašlja, problematične kože.

Ulje Čajnog Drveta Eterra 30ml

Etarsko ulje čajnog drveta Eterra je mešavina organskih jedinjenja koje istovremeno deluje i na bakterije i na gljivice. Ovo je važno, jer kada koristite lekove protiv gljivica oslobađate prostor za razmnožavanje bakterija i obrnuto, kada koristite dugo antibiotike pojave se gljivice.

Među blizu 300 sorti Melaleuca alternifolia je jedina čije lišće daje eterično ulje čajevca. Drvo je izuzetno brzog rasta. Posle seče drveta iz panja ponovo nastaje zrelo drvo nakon jedne do jedne i po godine.

Antibakterijsko, antimikotičko i antivirozno sredstvo. Sa opravdanim razlogom nosi titulu “najjači” protiv bakterija , gljivica i virusa. Pored lavande je jedino eterično ulje koje se – oprezno , odmereno , na malu površinu – i bez razblaživanja može naneti direktno na kožu.

Čajevac je prirodan i bezbedan, a efikasan način da izađete iz ovog začaranog kruga.

Zahvaljući kompleksnom sastavu, ova biljka deluje na gram pozitivne bakterije. Kap ulja čajavca pomešana sa kašikom meda je izvanredna pomoć kod upale grla, krajnika, prehlada i kašlja. Na ovaj način čajno drvo možete koristiti i ako problem sa ešerihijom.

Ako vas pak muči kandida izbegavajte šećer, med i hleb sa kvascem, koristite ulje rastvoreno u maslinovom ulju ili u malo acidofilnoproblem sa ešerihijom.

Najjači prirodni antibiotik koji bi svaka kuća trebala da ima u svom setu lekova za prvu pomoć. Ima blago delovanje i širok spektar terapeutskog dejstva.

Kag raznih problemima u organima za disanje koje prouzrokuju virusi: od sinuzitisa, faringitisa, tonzilitisa, do bronhitisa, pomaže kod iskašljavanja. Efikasno je kod virusnih infekcija kože, od dečjih ovčijih boginja, herpes virusa do humanog papiloma virusa.

Ima antibakterijsko dejstvo:

 • Deluje na širok spektar bakterija, gram-pozitivnih i gram-negativnih, uključujući i Staphylococcus aureus otporan na antibiotike
 • U slučaju apcesa, dezinfikuje, pomaže da se očisti gnoj, zaceljuje
 • Gingivitis – smanjuje krvarenje desni i koristi se protiv karijesa i za oralnu higijenu
 • Kod infekcija digestivnog trakta sa dijarejom
 • Urogenitalne infekcije- vaginitis, cistitis, uretritis
 • Takođe, koristi se kao dezinficijens u preparatima za čišćenje
 • Poboljšava stanje problematične kože sa aknama, smanjuje upale i crvenilo kože, smanjuje svrab
 • Deluje kao dezodorans
 • Pomaže protiv peruti
 • Psihički uravnotežava i poboljšava koncentraciju i okrepljuje kod preteranog rada
 • Inhalacija je efikasan način korišćenja čajnog drveta kada su u pitanju respiratorne infekcije

Upotreba:

U litar vrele vode dodajte četiri kapi čajevca i udišite paru dva do tri minuta. Razblaženo nekim nosećim uljem (badem, susam, suncokret)  je odlično sredstvo protiv artritisa. Verovatno najefikasnije biljni tretman za akne.

Možete napraviti losion koji sadrži ovo etarsko ulje, a možete ga nanositi i direktno na akne. Kanite jednu kap na štapić za uši i nanesite direktno na aknu.

Pokazalo i kao odlično sredstvo za vaginalene infekcije. U tu svrhu najbolje je pomešati ga sa kantarionovim uljem. Tom mešavinom natopite tampon i ostavite da deluje tri sata (dva puta na dan). Terapija se ne koristi u danima ciklusa.

Pakovanje 30ml Etera

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top