Dobra ovsena kaša sa malinom 65g

80 RSD

Posno, ukusno, brzo i dijetalno, bez hidrogenizovanih masti.

Dobra ovsena kaša sa malinom 65g

Dobra ovsena kaša sa malinom predstavlja idealan izbor ukoliko želite da započnete dan zdravim obrokom.

Smeša za pripremu zaslađena fruktozom, pa je pogodna za zdrave osobe, dijabetičare i one koji su na dijeti. Posna, ukusna, brza i dijetalna, bez hidrogenizovanih masti. Veoma je bogata vlaknima i beta glukanom zbog čega je dobro da se uvrsti u redovnu ishranu.

Za proizvodnju se koristi najkvalitetnija sirovina, ovas visokog kvaliteta proizveden na poljima Finske, Danske i Nemačke, koji se pretvara u najukusnije instant ovsene pahuljice.

Idealan izbor, upravo zahvaljujući svojim blagotvornim dejstvima na organizam. Osim što vas dugo drži sitim, ona snabdeva vaš organizam neophodnim vitaminima i mineralima i daje vam energiju.

Ovas, biljka koja pripada rodu žitarica lat.”avena sativa” je isto što i zob.

Postaje popularan u ljudskoj ishrani od početka osamdesetih godina prošlog veka, najčešće kao ovsene pahuljice ili ovsena kaša.

Proizvodi po originalnoj recepturi, od zdravih sastojaka vrhunskog kvaliteta, po najvišim standardima za bezbednost hrane. Obogaćena vitaminima i mineralima, što dodatno povećava njenu nutritivnu vrednost. Jača imunitet i time sprečava nastanak mnogih bolesti.

100% biljnog porekla, pogodna je za ishranu potrošača koji su na posebnim režimima ishrane.

Sastav:

ovsene pahuljice 50,8g , biljna masnoća, kukuruzni sirup u suvom obliku, prirodno identična aroma vanile, fruktoza, kukuruzni skrob, liofilizovane maline 1,0%, so, limunska kiselina i kompleks vitamina.

Sadrži alergene: gluten, soju.

Sadrži vitamine C, E, Niacin, B5, B6, B1, B2, B12, B9, Biotin.

Uputstvo za upotrebu:

Priprema je laka za bilo koga. Nije vam potrebno mleko, sipajte samo vrelu vodu, promešajte, ostavite 3-5min da odstoji i vaš ovseni doručak ili užina je spreman .

Nutrutivna vrednost na 65g (porcija):

Energija (kj/kcal) 273 kcal

Masti 8,5g

od kojih zasićene masne kiseline 0,9g

Ugljenihidrati 43g

od kojih šećeri 11g

Vlakna 3g

So 0g

Pakovanje 65g

Uvoznik: Repro trade

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top