Ovsene pahuljice Fortin 500g

240 RSD

Ovas sadrži kombinaciju proteina i biljnih vlakana u veoma dobrom odnosu.

Ovsene pahuljice Fortin 500g

Ovsene pahuljice Fortin su sitne, ukusne i lako rastvorljive, proizvedene su po najsavremenijoj nemačkoj tehnologiji izuzetnog kvaliteta i sa visokim sadržajem biljnih vlakana što ih čini jedinstvenim na našem tržištu.

Ovas je odličan izvor rastvorljivih biljnih vlakana i sadrži beta glukane koji mogu da snize holesterol i doprinesu stabilizaciji nivoa šećera u krvi. Sadrži kalcijum, kalijum, gvožđe, esencijalne aminokiseline, magnezijum i cink.

Dobro rastvorljive i lako se pripremaju, preporučuju se za doručak ili užinu jer pružaju dug osećaj sitosti. Kako pokazuju istraživanja jedenje ovsa povezano je sa prosečnim padom LDL holesterola od 7%. Pored toga, ovas je žitarica koja prirodno ne sadrži gluten, što je važno za one koji nastoje da izbegavaju gluten u ishrani iz zdravstvenih razloga.

Ovsena kaša za doručak mogu da nam pomognu da održimo zdravu telesnu težinu.

Vrhunskog kvaliteta – sitne, ukusne i lako rastvorljive.

Sadrži kombinaciju proteina i biljnih vlakana u veoma dobrom odnosu.Važno je da se osećamo siti posle doručka, da ne bismo posezali za slatkišima i gickalicama do ručka.). Jača slezinu i pankreas, otklanja holesterol iz digestivnog trakta i arterija. Jača srčani mišić. On deluje umirujuće na nervni i reproduktivni sistem.

Greje organizam. Može se koristiti za lečenje dizenterije, dijabetesa, hepatitisa, nervne i seksualne slabosti, slabog varenja i nadustosti. Veoma bogat silicijumom pomaže u obnovi koštanog i vezivnih tkiva. Kako sadrži fosfor, koji je neophodan u formiranju nervnog sistema i mozga, preporučuje se naročito deci i mladima.

Namena:

Uz dodatak suvog ili svežeg voća, koštunjavih plodova, suvog voća, u kombinaciji sa ostalim pahuljicama ili čokoladom dobija se ukusan, zdrav i visoko kvalitetan obrok. Ovas je veoma važna namirnica u ishrani. Predstvaljaju najjednostavniji način da se ovas uključi u svakodnevni jelovnik.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 374 kcal

Proteini 13g

Ugljeni hidrati 58g

Masti 7g

Pakovanje 500g Fortin

Proizvodi: Nemačka

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top