Rogač mleveni 250g Biouna

130 RSD

Rogač odlično deluje na digestivni trakt, posebno na enzime. A može se koristiti i kao dodatak za kolače i kremove, za štrudle.

Rogač mleveni 250g Biouna

Mleveni rogač odiše izuzetnom aromom i ukusom, čineći ga neizostavnim dodatkom mnogih recepata. Bogat je prirodnim šećerima i mineralima, posebno kalcijumom, a karakteriše ga alkalnost.

Ova biljka nudi širok spektar lekovitih svojstava, što je čini izuzetno korisnom u ishrani.

Zahvaljujući bogatstvu vlaknima i odsustvu kofeina je idealan za osobe s visokim krvnim pritiskom.

Njegov nizak sadržaj šećera i masti čini ga odličnim izborom za one koji žele da vode računa o telesnoj težini, a istovremeno uživaju u čokoladnom ukusu.

Osobe koje se bore s određenim zdravstvenim stanjima poput kandide, infekcije heliko bakterijom ili cistama. Takođe mogu imati koristi od konzumiranja rogača zbog njegovog odsustva kofeina i šećera.

Dodavanjem u ishranu, možete doprineti smanjenju holesterola, smanjenju rizika od srčanih oboljenja, lečenju dijareje, snižavanju nivoa šećera u krvi i olakšavanju stomačnih tegoba.

Osim toga, polifenoli prisutni u rogaču imaju antioksidativna svojstva koja mogu smanjiti rizik od srčanih bolesti.

Napitak ili kolači sa rogačem mogu biti posebno korisni za osobe koje pate od dijareje ili imaju probavne probleme, dok se takođe pokazao efikasnim u suzbijanju toksina i rasta bakterija u crevima.

Važno je koristiti ga umereno, posebno trudnicama, kako bi se izbegli neželjeni efekti poput gubitka težine ili smanjenja nivoa šećera u krvi.

Ovo višenamensko brašno može se koristiti kao zdrava zamena za čokoladu u pripremi različitih poslastica, a njegova upotreba nije ograničena samo na kulinarske svrhe – može se dodati u čajeve ili koristiti kao zaslađivač.

Sastav :

100% rogač

Pakovanje 250g Biouna

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top