Sidha šampon 180ml

599 RSD

Korišćenjem Sidha šampona rezultati su vrlo brzo vidljivi i kosa drastično manje opada, perutanje se smanjuje ili potpuno nestaje, kosa je bujnija i sjajnija.

Sidha šampon 180ml

Sidha šampon pruža potpunu prirodnu negu kose, oslanjajući se na drevne principe ajurvedskog sistema za očuvanje zdravlja i lepote kose.

Temelji se na četiri posebne biljke, svaka poznata po svojim blagotvornim svojstvima – amalaki, nim, tulsi i kana. Ove biljke, korištene hiljadama godina u ajurvedskoj medicini, hrane koren dlake, neguju kožu glave i prirodno kondicioniraju kosu.

U procesu proizvodnje, vodeni ekstrakti ovih biljaka pažljivo se uzimaju u skladu sa ajurvedskim principima, bez dodavanja veštačkih boja ili zgušnjivača.

Ključni sastojci šampona deluju na jačanje korena dlake, uklanjanje toksina i peruti, te obnavljanje prirodne boje kose. Visok procenat vodenih ekstrakata biljaka – čak 43% – omogućava brzo i efikasno delovanje šampona.

Sidha šampon čini kosu gušćom, bujnijom, sjajnijom i jačom.

 Dejstvo Ajurvedskih biljka:

  • Amalaki – jača, hrani i neguje kožu glave
  • Tulsi – vrsta bosiljka, a uloga mu je da sprečava opadanje, podržava rast, daje sjaj i elastičnost
  • Nim – uklanja toksine, perut i masnoću
  • Kana – jača koren, obnavlja prirodnu boju kose

Preporuka za najbolje rezultate je uzimanje trifale čurne jedan do dva puta dnevno, na prazan stomak, za tretiranje problema opadanja kose, peruti i drugih tegoba. Takođe, upotreba drugih ajurvedskih preparata, poput rasajana, doprinosi pravilnoj ishrani korena kose.

Iskustva naših korisnika pokazuju da su rezultati vidljivi vrlo brzo – kosa opada manje, perutanje se smanjuje ili potpuno nestaje, a kosa postaje bujnija i sjajnija.

Pogodan je za sve tipove kose, vrlo je gust tako da se koristi mala količina pa pakovanje traje duže nego što bi se očekivalo za svega 180 ml.

Sastav:

Amla, tulsi, nim i kana.

Napomena:

Ovaj šampon ne sadrži životinjske supstance, sulfate, parabene i silikone pa je pogodan i za vagane.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top