Sidha šampon 180ml

599 RSD

Korišćenjem Sidha šampona rezultati su vrlo brzo vidljivi i kosa drastično manje opada, perutanje se smanjuje ili potpuno nestaje, kosa je bujnija i sjajnija.

Sidha šampon 180ml

Sidha šampon nudi pun potencijal prirode za negu kose.Proizvodi se po drevnom ajurvedskom sistemu za lepotu i zdravlje kose.

Osnovu čine četiri specijalne biljke od kojih je svaka čuvena po svojim kvalitetima. Te biljke su amalaki, nim, tulsi i hena. Ajurvedski stručnjaci koristili su ove biljke hiljadama godina kako bi ishranili koren kose, kožu glave i kondicionirali kosu na prirodan način.

U proizvodnji vodeni ekstrakti ovih biljaka uzimaju se striktno u skladu sa principima koje je utvrdila ajur veda. Nikakve veštačke boje ili zgušnjivači se ne dodaju. Ne sadrži bilo kakve životinjske supstance

Ne sadži veštačke boje, sulfate, parabene i silikone.

Ne sadrži bilo kakve životinjske supstance. Da bi kosa bila gusta, sjajna i jaka, koren dlake mora biti snažan a koža glave negovana i zdrava. Koža je kao zemljište a kosa kao trava koja na njemu raste i kojoj je potrebna vlaga, hranljive materije i jak koren.

Dejstvo Ayurvedskih biljaka:

Amalaki

Jača, hrani i neguje kožu glave.

Tulsi

Vrsta bosiljka, a uloga mu je da sprečava opadanje, podržava rast, daje sjaj i elastičnost.

Nim

Uklanja toksine, perut i masnoću.

Kana

Jača koren, obnavlja prirodnu boju kose.

Sadrži 43% vrhunski proizvedenih vodenih ekstrakata biljaka (amalaka, tulsi, nim i kana) i to je glavni adut njegovog brzog i efikasnog delovanja.

Prema iskustvima naših kupaca rezultati su vrlo brzo vidljivi i kosa drastično manje opada, perutanje se smanjuje ili potpuno nestaje, kosa je bujnija i sjajnija.

Tipovi kose kojima najviše prija sidha:

Suva, tanka i slepljena, često tretirana hemikalijama, sklona opadanju ili perutanju. Vrlo je gust i lepo peni tako da se koristi mala količina pa pakovanje traje duže nego što je uobičajeno.

Preporuka:

Kod opadanja kose, peruti i drugih problema uzimajte trifala čurnu jedan do dva puta dnevno, isključivo na prazan stomak. Upotreba rasajana (čijavanpraš, brahmi rasajana, ašvaganda, šatavari…) značajno doprinosi pravilnoj ishrani korena kose.

Sastav:

Šampon sadrži 43% vrhunski proizvedenih vodenih ekstrakata biljaka (amalaka, tulsi, nim i kana) i to je glavni adut njegovog brzog i efikasnog delovanja.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top