Sojine kobasice Macrobiotic 200g

260.00RSD

Soja kobasice su ukusan obrok koji u svom sastavu sadrži idealnu kombinaciju proteina mahunarke i žitarice odnosno pšenice i soje.

Sojine kobasice 200g

Sojine kobasice su ukusan obrok koji u svom sastavu sadrži idealnu kombinaciju proteina mahunarke i žitarice odnosno pšenice i soje.Idealna zamena za kobasice životinjskog porekla. Skoro identičnog ukusa “pravim” svinjskim kobasicama. Bogate proteinima i energetski jake.

Soja kobasice odlično prihvataju i oni koji vole gurmansku hranu.

Idealne za sendviče ili kao glavno jelo uz salatu i namaze. Soja je značajna namirnica u ishrani vegetarijanaca jer je bogat izvor proteina. I ne samo to. Sojini proteini su vrlo poželjan dodatak bilo kojem načinu ishrane jer imaju blagotvoran uticaj na ljudski organizam.

Mogu biti odlična zamena za proteine koji se nalaze u mesu. Prednost u odnosu na meso ogleda se u tome sto njeni proteini nisu povezani sa masnoćama. Ne samo da su biljnog porekla, vec se svrstavaju u kvalitetne proteine jer sardže gotovo sve aminokiseline kojih ima u mesu.

Korisni su za razvijanje i odrzavanje zdrave i cvrste misićne mase. Aminokiseline iz soje, takodje učestvuju u proizvodnji insulina u organizmu, sto je značajno za dijabetičare. Preporučuju se za zdrav doručak ili večeru, za pripremu sendviča, kao prilog jelima od povrća, za pripremu musaka i salata. Gotov proizvod kome nije potrebna termička obrada. Ne sadrže GMO.

Sastav:

soja, seitan, biljna masnoća, morska so, začini.

Nutritivna vrednost u 100g:

204 kcal/875 kj

Proteini  11%

Masti  8%

Ugljeni hidrati   22%

Pakovanje 200g Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top