Organski Tempeh sirovi 200g Beyond

320 RSD

Organski Tempeh Sirovi – Prirodna Snaga Biljnih Proteina

 

Organski Tempeh Sirovi: Prirodna Snaga Biljnih Proteina

Sirovi Tempeh je visoko proteinski proteinski proizvod napravljen od fermentisanih sirovih sojinih zrna, dobijenih iz organski proizvedene soje. Ove šnicle, začinjene tamari soja sosom, ne samo da brzo daju osećaj sitosti, već su i bogate ukusom i teksturom.

Idealno za Vegetarijance i Vegane

Tempeh je idealan izbor za sve koji prelaze na vegetarijansku ili vegansku ishranu. On služi kao odličan dodatak povrću i žitaricama, čineći ih ukusnijim i hranljivijim. Ovaj proteinski izvor je bitan sastojak u vegetarijanskoj ishrani, pružajući sve esencijalne aminokiseline potrebne za zdravu ishranu.

Bogatstvo Zdravlja i Nutrijenata

Soja, osnovni sastojak tempeha, je bogata biljnim proteinima, vlaknima, vitaminima B grupe, mineralima poput mangana, fosfora, magnezijuma i gvožđa. Osim toga, soja sadrži i značajne količine rastvorljivih biljnih vlakana, što je korisno za varenje i smanjenje nivoa holesterola.

Podrška Zdravlju i Prevenciji Bolesti

Redovno konzumiranje tempeha može imati pozitivan uticaj na zdravlje srca, smanjenje nivoa šećera u krvi, jačanje imuniteta i prevenciju određenih oblika karcinoma. Takođe, može biti koristan u prevenciji i upravljanju dijabetesom, kao i kod problema sa varenjem.

Prirodno Bez Glutena i Bez Holesterola

Ovaj proizvod je postan, bez holesterola i bez aditiva, što ga čini zdravim i prirodnim izborom za sve koji žele da poboljšaju svoju ishranu i održe zdrav način života.

Priprema:

Tempeh sirovi se može koristiti na različite načine – može se propržiti ili dodavati u jela koja se kuvaju ili dinstaju.

Sastav:

fermentisana soja iz organskog uzgoja, sirće, starter kultura.

Nutritivni sastav u 100g:

Energ.vrednost 1598kJ / 385Kcal

Proteini 18,3g

Ugljeni hidrati 11,9g

Masti 21,4g

Alergeni:

soja (potencijalni alergeni)

Pakovanje 200g Beyond

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top