Tinktura od gaveza 100ml Gavez

540 RSD

Gavez olakšava tegobe kod lomova kostiju, upala vena i tetiva, bolova u zglobovima, iščašenja.

Tinktura od gaveza 100ml

Tinktura od gaveza je dragoceno prirodno sredstvo za podmladjivanje opuštene, ostarele i naborane kože lica i ruku, protiv bora (pogotovo oko očiju) zahvaljujući svojoj velikoj moći regeneracije ćelija,

Gavez se koristi za obnavljenje kože oštećene upotrebom veštačkih kozmetičkih preparata ili usled preteranog izlaganja suncu. Nakon duže upotrebe koža lica i ruku se potpuno regeneriše i preporodi.

Napravljena na bazi alkohola, sa osušenim korenom gaveza (symphytum officinale), po posebnojtradicionalnoj recepturi. Koristite tako što ćete je na ugroženo mesto utrljavati tri puta dnevno. Svaki put je potrebno pet do šest utrljavanja.

Oni koji su godinama bezuspešno tražili pomoć za bolne zglobove i reumu, za brzi oporavak nakon lomova kostiju i nagnječenja tkiva, našli su spas u gavezu.

U svim navedenim slučajevima, ali i kod upale tetiva, bolnog i upornog gihta, krvnih podliva, artritisa, bolova u ramenu i kolenu, ugrožene kičme, kostobolje i slično, gavezova tinktura je nezamenjivo sredstvo za olakšanje ovih tegoba.

Ovakva svojstva gavezovih preparata proizilaze iz njegovih neverovatnih sastojaka auksina, alantoina i rozmarinske kiseline koji pospešuju granulaciju i brzu regeneraciju oštećenih tkiva.

Primena:

Naneti na bolno mesto i utrljavati više puta dnevno.

Sastav:

Alkohol 40%, 60%  koren gaveza (symphytum officinale).

Pakovanje 100ml Gavez

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top