Tinktura od gaveza 100ml Gavez

540 RSD

Tinktura od Gaveza: Prirodna Regeneracija Kože i Oporavak od Povreda

Tinktura od Gaveza: Prirodna Regeneracija Kože i Oporavak od Povreda

Tinktura od gaveza je dragoceno prirodno sredstvo za podmlađivanje opuštene, ostarele i naborane kože lica i ruku. Zahvaljujući svojoj velikoj moći regeneracije ćelija, odlična je za borbu protiv bora, posebno oko očiju.

Regeneracija Oštećene Kože

Gavez se koristi za obnavljanje kože oštećene upotrebom veštačkih kozmetičkih preparata ili usled preteranog izlaganja suncu. Redovnom upotrebom, koža lica i ruku se potpuno regeneriše i obnovi, vraćajući prirodnu elastičnost i mladalački izgled.

Tradicionalna Receptura

Tinktura je napravljena na bazi alkohola, sa osušenim korenom gaveza (symphytum officinale), koristeći posebnu tradicionalnu recepturu. Za optimalne rezultate, utrljavajte tinkturu na ugroženo mesto tri puta dnevno, sa pet do šest utrljavanja svaki put.

Prirodno Rešenje za Bolne Zglobove i Reumu

Mnogi koji su godinama bezuspešno tražili pomoć za bolne zglobove i reumu, za brzi oporavak nakon lomova kostiju i nagnječenja tkiva, našli su spas u gavezu. Gavez tinktura je efikasna u svim navedenim slučajevima, kao i kod upale tetiva, bolnog i upornog gihta, krvnih podliva, artritisa, bolova u ramenu i kolenu, ugrožene kičme, kostobolje i slično.

Za spoljnu upotrebu protiv gihta nema boljeg leka od tinkture gaveza koja se kod teškog gihta lagano utrljava.

Sastojci koji Pospešuju Regeneraciju

Ova svojstva gaveza proizilaze iz njegovih neverovatnih sastojaka: auksina, alantoina i rozmarinske kiseline, koji pospešuju granulaciju i brzu regeneraciju oštećenih tkiva.

Primena

Za bolno mesto:

  • Naneti na čistu kožu i utrljavati više puta dnevno. Nakon nanošenja tinkture, može se koristiti gavez mast, koja se primenjuje i kao oblog.

Sastav

  • tinktura gaveza – Tinctura Symphiti (1:4) solv.etanol 60%

Ograničenja u Upotrebi

Zbog prisustva etanola, upotreba se ne preporučuje:

  • Trudnicama
  • Dojiljama
  • Deci mlađoj od 12 godina

Čuvati na tamnom i hladnom mestu.

Pakovanje 100ml Gavez

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top