Glina za vene i hemoroide V Clay 150g Shenemil

510 RSD

Prirodna maska na bazi gline koja omogućuje pojačan dotok krvi, sprečava gomilanje toksina i hrani kožu sa izraženim venama. Smanjuje bol, otok i težinu u nogama.

Glina za vene i hemoroide V Clay 150g

Glina za vene i hemoroide je prirodna maska na bazi gline koja omogućuje pojačan dotok krvi, sprečava gomilanje toksina i hrani kožu sa izraženim venama. Smanjuje bol, otok i težinu u nogama.

Shenemil glina V Clay olakšava prolazak krvi kroz vene. Sprečava gomilanje toksina u venama. Može se koristiti i kod hemoroida.

Glinu možete da upotrebljavate i za hemoroide, jer su i oni vrsta proširenih vena. Pročitajte koji su simptomi hemoroida i kako možete lako da ih izlečite na brz i jednostavan način.

Bolne vene treba mazati glinom svakoga dana, kako bi za kratko vreme, primetili veliko poboljšanje.

Možete mešati sa čajevima za vene ili sa običnom vodom. Gaza treba da bude pamučna i za jednokratnu upotrebu. Glinu treba da izmešate tako da ostane gusta.

Ovu oblugu treba da držite zavijenu bar sat vremena, ili ako možete, tokom cele noći. Nakon treće procedure, videćete rezultate.

Proširene vene treba da lečite glinom dok su još sveže, odnosno kada tek nastanu, jer time ćete pomoći nogama.

Možda ćete moći i da predupredite bolove u nogama, otečenost i promenu boje, ali ako zakasnite, i ako su već svi simptomi tu, onda nema nijednog razloga da ne počnete sa lečenjem vena već danas.

Bitno je da budete uporni i da nikako ne odustajete. Prirodni lekovi u ovom slučaju uopšte nisu spori i za kratko vreme videćete da se stanje na nogama menja. Lakše ćete hodati, bol će postati manji, a i moćićete da funkcionišete normalno.

Primena gline za problem proširenih vena:

Može mazati pre opterećivanja nogu, napornijeg rada ili dužeg stajanja.

Prva 3–5 dana glinu mazati u što tanjem sloju (skoro neprimetnom), a kasnije u malo debljem sloju. Glinu namazati po površini vene blagim masiranjem, a zatim po celom obodu noge. Praktično glinom pravimo omotač poput zavoja.

Glina za hemoroide:

Glinu mazati blagim utiskivanjem u čist analni otvor. Oko analnog otvora glinu mazati u tankom sloju.

Kod akutnog zapaljenja vene mazati samo taj deo, čime se on rasterećuje, a opterećenje prenosi na ostali deo vene. Prividno izgleda da se stanje pogoršalo, međutim, akutni deo vene je saniran.

Otvorene vene takođe se mogu premazivati. Glinu tada ne treba skidati, jer ona postepeno sama otpada.Najbolje dejstvo se postiže mazanjem gline pre spavanja u što tanjem sloju i tako prespavati, a ujutru isprati vodom.

Sastav:

Glina, ekstrakti bilja, voda, vitamin E i C, escin-ekstrakt divljeg kestena (escin-polisulfid, EPS-Na, bioaktivna komponenta koja sadrži 12,8% organski vezanog sumpora), eterična ulja kleke, lavande, nevena, eukaliptusa, ruzmarina, timijana, belog luka, noćurka, nane i žalfije.

Po originalnoj recepturi dr Staniše Stojiljkovića.

Pakovanje 150g Shenemil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top