Glina za zglobove i mišiće R Clay 150ml Shenemil

599 RSD

Shenemil glina za zglobove i mišiće, poznata kao R Clay, pruža izvanredno rešenje za olakšanje i terapiju na mestima koja su podložna povredama kao što su prelomi, uganuća ili istegnuća.

Glina za Zglobove i Mišiće R Clay Shenemil

Shenemil glina za zglobove i mišiće, poznata kao R Clay, pruža izvanredno rešenje za olakšanje i terapiju na mestima koja su podložna povredama kao što su prelomi, uganuća ili istegnuća. Ova glina omogućava višeslojno nanošenje i zadržava se na koži duže vreme, pružajući neophodnu podršku i terapiju.

Prirodna Terapija sa R Clay glinom:

  1. Podrška Fizičkoj Terapiji: R Clay je idealan za fizičku terapiju, pružajući podršku oporavku nakon povreda i otklanjanju nelagodnosti.
  2. Lečenje Povreda: Zahvaljujući svojim lekovitim svojstvima, R Clay pomaže u bržem oporavku kože na mestima povreda, olakšavajući bol i smanjujući otok.
  3. Prirodni Sastojci: Bogata kombinacija organskih i neorganskih komponenti, uključujući alge dijatomeja, garantuje efikasno delovanje R Clay gline.
  4. Višestruka Primena: Ova glina se može koristiti za terapiju različitih stanja kao što su reuma, ali i za tretman bubrega, jetre, pankreasa i krajnika.

Način Upotrebe:

  1. Nanos: Nanesite glinu na zahvaćeno područje (zglobove ili mišiće) svakodnevno.
  2. Trajanje Tretmana: Preporučuje se ostavljanje paste na koži tokom noći za najbolje rezultate.

Za Zglobove:

  • Primena: Nanesite glinu direktno na bolne zglobove i prekrijte pamučnom tkaninom.

Za Mišiće:

  • Nanos: Blago utrljajte glinu na umornim mišićima i ostavite da se osuši pre oblačenja.

Napomena:

Preporučuje se nanošenje više slojeva gline i tkanine na mesta koja su pretrpela povrede kako bi se pružila dugotrajna podrška.

R Clay glina je nezamenjiv saveznik u terapiji povreda i nelagodnosti na zglobovima i mišićima. Uz redovnu primenu, ova prirodna terapija može ublažiti simptome i ubrzati proces ozdravljenja, doprinoseći vašem oporavku i boljem kvalitetu života.

Sastav:

Voda, glina , vitamin C, ksantan guma, natrijum bikarbonat, uljni ekstrakt hajdučke trave, ekstrakt divljeg kestena , ekstrakt tamjana , mentol, kamfor , natrijum salicilat, metil salicilat.

Pakovanje 150ml Shenemil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top