Ulje Tajlandskog Djumbira 15ml Eterra

920 RSD

Ulje tajlandskog djumbira je moćan analgetik. Etarsko ulje djumbira, ili kako ga drugačije zovu plai je intenzivnije od ostalih ulja iz porodice djumbira.

Ulje Tajlandskog Djumbira 15ml

Ulje tajlandskog djumbira je moćan analgetik.Etarsko ulje đumbira ili kako ga drugačije zovu plai je intenzivnije od ostalih ulja iz porodice djumbira.

Đumbir hladi, a ne zagreva. Koristi se za hlađenje besa i unošenje mira i spokoja onima koji proživljavaju sitaucijsku anksioznost. Koristi se u masaži protiv bolova u mišićima i zglobovima. Primena nerazređenog ulja smanjuje bol duže od 18 sati!!!

U kombinaciji sa drugim uljima ( crni biber, limun ) može smanjiti oticanje, ublažiti bol, ubrzati vreme zaceljivanja pri uganućima, istegnućima, reumi, artritisu, ili pucanju mišića.

Kod iritabilnog creva, grčeva u želudcu đumbir maže se stomak kombinacijom ulja ( sa crnim biberom, pomorandžom) posle svakog pražnjenja creva.

Pomaže kod menstrualnih bolova, nanosi se na donji deo leđa i stomak svakih 15 minuta. Primena ulja smanjuje učestalost astmatičnih napada.

Izvrsno je anticelulitno sredstvo, koje se koristi i u programima za mršavljenje, pomaže u smanjenju strija i ožiljaka. Hladi kožu i smanjuje nastanak edema, iritacije, svraba i crvenila. Pomaže u uklanjanju modrica.

Naučnici sa Tajlanda smatraju ovo ulje konkurencijom ulju čajnog drveta, pa se može koristiti umesto njega protiv gljivica, u sredstvima za higijenu i spa tretmanima.

Koristi se kod:

  • Probadanja i bolova u mišićima, upala
  • Problema sa zglobovima
  • Grčeva u mišićima (spazam)
  • Uganuća i iščašenja.
  • Kod svih bolova u mišićima, zglobovima ili vezivnom tkivu će pružiti neverovatno olakšanje

Sa uspehom koristi za tretman raznovrsnih problema sa zglobovima, a naročito kod onih kod kojih je prisutna i upala, kao što su zapaljenje kolena i teniski lakat. Takođe olakšava bol kod artritisa. Menstrualni i ženski zdravstveni problemi. Ako se nanosi spolja, plaj se pokazao kao uspešan u tretmanu menstrualnih grčeva i endometrioze.

Djumbir je dobro poznat po svom lekovitom delovanju na sistem za varenje.

Koristi se i topikalno za tretman poremećaja varenja, a naročito za sindrom uznemirenog kolona (IBS). Ozbiljne zubobolje mogu se ublažiti ovim uljem. Upala zbog koje se javlja bol, smiruje se stalnim nanošenjem ulja.

Pakovanje 15ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top