Tribulus prah za potenciju 50g We Are One

960 RSD

Tribulus podstiče stvaranje testosterona i budi seksualni nagon i izdržljivosti. Tonik za plodnost, povećava seksulnu želju, afrodizijak.

Tribulus prah za potenciju 50g We Are One

Tribulus Extreme prah za potenciju – prirodni dodatak ishrani koji će vašem zdravlju doneti mnoge koristi.

Evo zašto je naš Tribullus Extreme poseban:

  1. Moćni sastojci: Glavna aktivna komponenta Tribulusa su saponini furostanolskog tipa, posebno metilprotodioscin i metilprototribestin, koji su ključni za poboljšanje potencije i seksualne funkcije.
  2. Prirodna podrška hormonima: Tribullus stimuliše hipofizu da luči luteinizirajući hormon (LH). To rezultira povećanom proizvodnjom endogenog testosterona kod muškaraca i regulacijom menstrualnog ciklusa kod žena, što može poboljšati libido i seksualnu funkciju.
  3. Višestruke koristi: Osim što poboljšava potenciju i seksualnu funkciju, Tribullus ima brojne druge koristi, uključujući poboljšanje snage i mišićne mase kod sportista, smanjenje nivoa holesterola, podržavanje kardiovaskularnog zdravlja i čišćenje bubrega od kamenaca.
  4. Pouzdanost i kvalitet: Naš proizvod je pažljivo formulisan koristeći najkvalitetnije sastojke kako bismo vam obezbedili maksimalnu efikasnost i sigurnost.

Ne čekajte da se osećate bolje – iskoristite prednosti koje vam pruža naš Tribulus Extreme za potenciju i ponovo uživajte u punom seksualnom zadovoljstvu i zdravlju!

Upotreba:

Preporučena upotreba je 1-2 kafene kašičice praha (5-10 g) dnevno, koje se mogu pomešati sa voćnim sokom, dodati u smutije ili konzumirati sa medom i toplom vodom.

Važno je koristiti proizvod na temperaturama ispod +42°C kako bi se sačuvali svi hranljivi sastojci. Čuvati na tamnom i suvom mestu, na temperaturama do +25°C.

Sastav:

Tribulus u prahu

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 50g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top