Tribulus prah za potenciju 50g We Are One

960 RSD

Tribulus Prah za Potenciju: Prirodni Afrodizijak i Adaptogen

Tribulus Prah za Potenciju: Prirodni Afrodizijak i Adaptogen

Tribulus može poboljšati seksualnu funkciju, povećati snagu i mišićnu masu, podržati kardiovaskularno zdravlje i pomoći u detoksikaciji bubrega. Raste u suvim klimatskim uslovima širom sveta i ima dugu istoriju korišćenja u tradicionalnoj medicini.

Sastav:

  • 100% Tribulus u prahu

Glavna aktivna komponenta Tribulusa su saponini furostanolskog tipa, posebno metilprotodioscin i metilprototribestin, koji su ključni za poboljšanje potencije i seksualne funkcije.

Prednosti:

Poboljšanje Seksualne Funkcije

Tribulus stimuliše hipofizu da luči luteinizirajući hormon (LH), što povećava proizvodnju endogenog testosterona kod muškaraca i reguliše menstrualni ciklus kod žena. Ova aktivnost može poboljšati libido i seksualnu funkciju, pružajući prirodnu podršku za potenciju.

Povećanje Snage i Mišićne Mase

Kod sportista, može poboljšati snagu i povećati mišićnu masu, što ga čini popularnim dodatkom za one koji žele da unaprede fizičke performanse.

Podrška Kardiovaskularnom Zdravlju

Smanjuje holesterol, što podržava zdravlje srca i krvnih sudova. Redovno korišćenje može doprineti održavanju optimalnog nivoa lipida u krvi.

Detoksikacija Bubrega

Ovaj prirodni dodatak može pomoći u čišćenju bubrega od kamenaca, promovišući zdravlje urinarnog trakta i podržavajući funkciju bubrega.

Zbog svih ovih blagotvornih dejstava je Tribulus prah tražen zato što podstiče stvaranje testosterona i budi seksualni nagon i izdržljivosti.

Preporučena Upotreba:

  • Preporučena dnevna doza je 1-2 grama praha, što je ekvivalent 1-2 čajne kašike, najbolje uzeti na prazan stomak. Može se dodati u vodu, sok ili smoothie za lakšu konzumaciju.

Upozorenja i Kontraindikacije:

  • Ne prekoračujte preporučenu dnevnu dozu.
  • Proizvod čuvajte van domašaja dece.
  • Trudnicama, dojiljama i osobama sa zdravstvenim problemima preporučuje se da se posavetuju sa lekarom pre upotrebe.
  • Osobe koje uzimaju lekove za srce ili druge lekove treba da se posavetuju sa lekarom pre upotrebe Tribulusa.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 50g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top