Kako povećati libido prirodnim putem

Umorni ste, ne da vam se, odlažete za neki drugi dan, taman ste se dobro namestili i počela je repriza neke davne humoristične serije? Ili jednostavno… nekako vam libido više nije isti? Duže ste u vezi, super vam je i jednostavno vam seks više nije tako redovan, ali ste bliski i nežni jedno prema drugom?

U današnje vreme, savremeni način života dovodi do nedostatka seksualne želje i taj problem pogađa oba pola.

Smanjena seksualna želja kod muškaraca i žena može postojati kao samostalni poremećaj ili kao simptom uzroka kao što su bolest, uzimanje određenih lekova, depresija, narušeni odnosi s partnerom. Nizak libido može značajno uticati na seksualni život, a problem manjka libida može pogađati muškarce bilo kog doba.

Mnogi imaju problema sa libidom i pate ne znajući da se ključ za poboljšanje kvaliteta njihovog seksualnog života nalazi upravo u njihovim rukama.

Impotencija je poremećaj seksualne funkcije kod muškaraca.

To je stanje kontinuirane nemogućnosti postizanja ili održavanja erekcije ili prerane  ejakulacije. Problemi nepotpune erekcije, poteškoća u postizanju erekcije ili učestali nedostatak ejakulacije se javljaju u početnoj fazi.

Statistike pokazuju da se 41% nelečenih erektivnih disfunkcija pretvara u impotenciju. Zato ne treba zanemariti simptome pogoršanja potencije, smanjenja libida i seksualne spremnosti. Svima nama s vremena na vreme libido malo zarđa, preskoči i zatrokira. Pogledajte kako povećati libido prirodnim putem, i pomoći mu da se vrati na nožice i ojača.

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top