Organski Bademov puter 250g Just Superior

810 RSD

Pogodno za dijabetičare i osobe na keto ishrani.Kao izvor proteina, bogat vlaknima, kao i vitaminima i mineralima.

 

Organski Bademov puter 250g

Organski bademov puter ima sve divne zdravstvene benefite koje ima i organski badem, samo ga je zabavnije jesti! Kao izvor proteina, bogat vlaknima, kao i vitaminima i mineralima.

Obogatite ishranu nutrijentima iz 100% celih badema, uživajući u predivnom ukusu.

Tradicionalnom i sporom tehnologijom na kamenom mlinu, meljemo naše bademe do kremastog savršenstva! Sorta Tuono kremu daje divan i blag ukus i savršenu teksturu, bez ijednog jedinog dodatka.

Ono što je važno je da se bademov puter pravi od isključivo celih badema (ne pravi se od bademove pogače sa dodavanjem drugih jeftinijih ulja, ne pravi se od izlomljenih badema čije su masti oksidisale, itd.).

Karakteristike:

  • 100% veganski
  • 100% organski
  • 100% čisti bademi

Sorta Tuono su nadaleko poznati po svom aromatičnom ukusu koji podseća na marcipan. Od njih, tradicionalnom i sporom tehnologijom dobija se puter divnog ukusa i strukture, bez ijednog jedinog dodatka.  Korisna i zdrava namirnica, koja sadrži veliki broj vitamina, minerala, vlakana i aminokiselina.

Sadrži:

Proteine:

Triptofan, treonin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, cistin, fenilalanin, tirozin, valin, arginin, histidin, alanin, asparaginska kiselina, glutaminska kiselina, glicin, prolin, serin.

Vitamine:

Vitamin A, tiamin B1, riboflavin B2, niacin B3, vitamin B5, vitamin B6, folat B9, holin, vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin K.

Minerale:

Kalcijum, bakar, gvožđe, magnezijum, mangan, fosfor, kalijum, selen, natrijum, cink.

Kada su u pitanju bademi kalorije imaju vrednost 576 kcal na 100 grama. Iz priloženog sastava možete videti da bademi za zdravlje čine više dobra nego bilo koja druga grickalica.

Sastav:

100% organski badem

Namena :

Pogodno za dijabetičare i osobe na keto ishrani.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost  2456kJ/587kcal

Masti 49g

Od čega zasićene 4g

Ugljeni hidrati 21g

Od toga šećeri 4g

Proteini 21g

Pakovanje 250g Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top