Biotta sokovi

Biotta organski sokovi od povrća proizvedeni je po originalnom receptu Rudolfa Brojsa. To je mešavina sokova od povrća i posebno je pogodna za sokovne dijete i post. Terapija Brojsovim sokom se primenjuje kod raznih oblika kancera.

Pored toga obiluju najkvalitetnijim vitaminima i mineralima. Sertifikovanog porekla Organic i proizvode se u Švajcarskoj.

Predstavljaju vrhunsku liniju prirodnih sokova napravljenih od pažljivo odabranih organskih voća i povrća.

Ovi sokovi se proizvode uz poštovanje najviših standarda kvaliteta i bez dodatka veštačkih boja, konzervansa ili aditiva. To ih čini savršenim izborom za one koji teže zdravom načinu života.

Jedna od glavnih prednosti Biota sokova je njihova autentičnost i svežina. Svaki sok se pravi od svežeg, organski uzgojenog voća i povrća, čime se osigurava bogatstvo hranljivih sastojaka i ukusa. Bez pasteurizacije ili dodataka, ovi sokovi zadržavaju maksimalnu količinu vitamina, minerala i antioksidanasa, pružajući telu sve što mu je potrebno za održavanje zdravlja i vitalnosti.

Dolaze u različitim ukusima, od klasičnih kao što su jabuka i šargarepa, do ekskluzivnijih kao što su cvekla i artičoka.

Svaki sok ima svoje specifične blagodeti za zdravlje. Na primer, cvekla je poznata po svojim detoksikacijskim svojstvima i podršci zdravlju jetre, dok sok od šargarepe može poboljšati vid i ojačati imunitet.

Osim toga, Biotta sok je pogodan za sve uzraste i prehrambene

navike. Bez dodatog šećera ili veštačkih sladila, ovi sokovi su prirodno slatki i osvežavajući, pružajući zdravu alternativu gaziranim pićima i voćnim sokovima sa dodatkom šećera.

Uz to su ekološki prihvatljivi, jer se proizvode od organski uzgojenog voća i povrća, što podržava održivu poljoprivredu i zaštitu životne sredine.

Ukratko, sokovi su simbol kvaliteta, autentičnosti i zdravog načina života. Sa svojom širokom paletom ukusa i blagodeti za zdravlje, ovi sokovi su savršen dodatak ishrani za sve one koji žele da se osećaju dobro iznutra i spolja.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top