Biotta sok od organske šargarepe 500ml

550 RSD

Šargarepa je bogata antioksidansom beta-karotenom i provitaminom A, što je ključno za regeneraciju ćelija, jačanje imunološkog sistema i očuvanje vida. Studije su pokazale da redovno konzumiranje soka od šargarepe može smanjiti rizik od raka pluća kod pušača.

Biotta sok od organske šargarepe 500ml

Sok od organske šargarepe predstavlja prvi sok koji je proizvela švajcarska kompanija Biotta, čija se reputacija još od nastanka smatra sinonimom za kvalitetne prirodne sokove iz regiona jezera Konstanca u Švajcarskoj.

Proizvodnja seže unazad sve do 1957. godine. Sok se i danas proizvodi bez dodatka veštačkih aditiva, zadržavajući svoju 100% prirodnu formulu. Mnogi organski farmeri u okolini jezera snabdevaju fabriku Biotta u gradiću Tagervilenu svežom šargarepom.

U ovoj fabrici, šargarepa se pažljivo cedi i prerađuje kako bi se stvorio vrhunski sok.  Originalni recept i tehnološki postupak, koji su se koristili i u prošlosti, i dalje se primenjuju u proizvodnji, koristeći isključivo premium organsku šargarepu.

Šargarepa je bogata antioksidansom beta-karotenom i provitaminom A, što je ključno za regeneraciju ćelija, jačanje imunološkog sistema i očuvanje vida. Studije su pokazale da redovno konzumiranje šargarepe može smanjiti rizik od raka pluća kod pušača.

Kod pušača, sok šargarepe smanjuje rizik od oboljevanja od raka pluća.

Ovaj proizvod poseduje sertifikat, potvrđujući njegovo poreklo i kvalitet, uz strogu kontrolu nezavisnih tela kao što je Ecocert.

Sastav:

sok od šargarepe iz ekološkog uzgoja i prirodna mlečna kiselina.

Bez aditiva. Pre upotrebe sok je potrebno promućkati. Može se koristiti 4 dana na sobnoj temperaturi,u frižidru 8 dana.

Nutritivna vrednost na 100ml:

  • Energetska vrednost: 120 kJ (28 kcal)
  • Ugljeni hidrati: 7g
  • od kojih šećeri: 7g
  • Belančevine: 0g
  • So: 0,12g

Pakovanje 500ml Biotta

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top