Sok od Nara organski 500ml Biotta

799 RSD

Sok od nara ima zaštitnu ulogu kod ateroskleroze i hipertenzije i antikancerogeno dejstvo.

Sok od Nara organski 500ml

Sok od nara organski sertifikovan proizvod. Bez konzervansa je, veštačkih boja i bez dodatog šećera.Takođe, ne sadrži alkohol, holesterol, gluten, laktozu. Ima nizak sadržaj soli, masti, zasićenih masnih kiselina.

Plod nara bogat je svim vitaminima, a posebno vitaminom C, A, E i B5, kao i mineralima kalijumom i gvožđem. Ima zaštitnu ulogu kod ateroskleroze i hipertenzije i antikancerogeno dejstvo. Ovi crveni plodovi su se kultivisali čak i u drevnim vremenima i smatrane su simbolima lepote i plodnosti.

Zahvaljujući fitohemikalijama koje takođe ulaze u njegov sastav, postiže se odlično održavanje koštane mase – što je veoma značajno za obolele od osteoporoze.

Za razliku od njih, punicalagini čine nar kao lek za srce i krvne sudove.

Isto tako, ovo blagotvorno voće smanjuje krvni pritisak i holesterol. Još može da se koristi kao prevencija kod raka prostate, dojke, debelog creva i brojnih drugih teških oboljenja i maligniteta.

Naučno je dokazano da samo jedna čaša ovog neverovatnog soka tokom dana može da ima puno jače antioksidantno dejstvo od čaše domaćeg crnog vina ili zelenog čaja.

Nar usporava starenje kože pošto usporava oksidaciju DNK ćelija i time usporava staranje, tako isto usporava i starenje kože.

Umanjuje pojavu bora, sitnih linija koje su nastale nakon dužeg izlaganja suncu i regeneriše ćelije kože i sprečava pojavu hiperpigmentacije odnosno tamnih fleka.

Možete ublažiti tegobe u klimaksu, u naru su sadržane materije slične estrogenima, koje regulišu nivo hormona. Svakodnevno konzumiranje soka nara pozitivno utiče na libido i podiže nivo testosterona.

Nar je odličan prirodni afrodizijak. Pored toga, upotreba popravlja raspoloženje i poboljšava memoriju, zatim pospešuje zdravlje kardiovaskularnog sistema i zaustavlja rast kancerogenih ćelija.

Biotta proizvodnja ima partnere u Turskoj koji su stručnjaci u oblasti organskog uzgoja nara i znaju sve što je potrebno da se zna o branju ove voćke vrhunskog kvaliteta.

Nutritivna vrednost na 100ml:

Energija 190kJ/44g

Masti 0g

Od kojih zasićene masne kiseline 0g

Ugljeni hidrati 11g

Od kojih šećeri 10g

Proteini 0g

So 0,03g

Pakovanje 500ml Biotta

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top