Biotta sok od organske borovnice 500ml

1.499 RSD

Konumacija borovnice podržava regulaciju krvnog pritiska, holesterola, dijabetesa, borbu protiv infekcija urinarnog trakta i jačanje opšteg imuniteta.

Biotta sok od organske borovnice 500ml

Sok od organske borovnice proizveden od strane Švajcarskog brenda Biotta je rezultat pažljivog pristupa prirodi, gde se isključivo koriste divlji šumski plodovi, garantujući da su sve sirovine potpuno organskog porekla.

Ručno birane i pažljivo obrađene zrele šumske borovnice se nežno presuju tradicionalnim metodama, čuvajući tako svežinu i nutritivnu vrednost voća. 

Šumske borovnice su istinska superhrana, bogate antioksidansima, vitaminima i mineralima, posebno kalcijumom, fosforom, gvožđem, vitaminom C i antocijaninom – jednim od najjačih antioksidanasa.

Njihova konzumacija podržava regulaciju krvnog pritiska, holesterola, dijabetesa, borbu protiv infekcija urinarnog trakta i jačanje opšteg imuniteta.

Osim toga, borovnice sadrže prirodne taninske kiseline, fruktozu, mirtilin, vitamine i druge korisne hranljive materije, dok se posebno cene zbog blagotvornog uticaja na zdravlje krvnih sudova.

Ovaj napitak obogaćen je ekstraktom matičnjaka (Melissa officinalis L), poznatog i kao limunska trava, koja osim svežine donosi i bogatstvo antioksidanasa.

Zbog svog prijatnog kiselkastog ukusa koristi se i kao sok za osveženje, a posebno se preporučuje osobama koje su izložene stresu ili imaju neko oboljenje srca i krvnih sudova.

Sastav:

sok od šumskh borovnica u količini od 61.5%, ekstrakt matičnjaka (Melissa officinalis L) u količini od 1.5g/lit, i nerafinisani šećer od šećerne trske.

Bez aditiva. Pre upotrebe sok je potrebno promućkati. Može se koristiti 4 dana na sobnoj temperaturi,u frižidru 8 dana.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energija 256 kJ

Energija 61kcal

Ugljeni hidrati 15g

od kojih seceri 13g

Proteini 0.2g

So 0.03g

Pakovanje 500ml Biotta

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top