Just Superior maka u prahu je proizvod vrhunskog kvaliteta, 100% sirov i organski, što garantuje zadržavanje svih svojih hranljivih svojstava.

Suši se na suncu na tradicionalan način, koji je istraživanjem potvrđen kao najefikasniji način za očuvanje biološki aktivnih sastojaka u maki.

Uzgaja se u oblasti Anda, gde se nalazi postojbina ove biljke, u zajednici posvećenoj uzgoju i prodaji najkvalitetnije sirove make. Zbog visoke nadmorske visine i kvaliteta zemljišta, ova maka je vrhunskog kvaliteta.

Ključna komponenta uspeha peruanske make je njen adaptogeni karakter. Ona reguliše hormone na način koji odgovara individualnim potrebama svakog organizma, pomažući telu da uspostavi balans hormona bez unošenja dodatnih biljnih hormona.

Maka dolazi u četiri varijante:

Mix, Crvena, Crna i Gelatinizovana.

Ovaj proizvod može unaprediti zdravlje muškaraca, sportista, kao i svih koji žele poboljšati pamćenje, koncentraciju, libido, energiju ili podršku za zdravlje kostiju.

Registrovana je u bazi Ministarstva zdravlja, što garantuje da je puštena na tržište u skladu sa svim propisima.

Vrše se detaljne analize kako bi se garantovala 100% čistoća sirove make. Ako želite uravnotežene hormone, povećanu energiju, izdržljivost, bolje raspoloženje, povećan libido i pozitivan uticaj na plodnost.

Idealan je izbor za oba pola!

Tajna uspeha Superior peruanske make leži u pažljivo nadgledanom procesu proizvodnje. Od samog zasejavanja semena do pretvaranja make u prah, kao i u izuzetnoj lokaciji plantaža koje obezbeđuju visok kvalitet i bogatstvo mineralima.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top