Ašvaganda u prahu 150g Just Superior

1.080 RSD

Superior Ašvaganda u Prahu: Prirodna Podrška za Smanjenje Stresa i Poboljšanje Energije

 

Just Superior Ašvaganda u Prahu 150g: Prirodna Podrška za Smanjenje Stresa i Poboljšanje Energije

Ašvaganda u prahu je prirodni adaptogen za ublažavanje anksioznosti i stresa, dok istovremeno povećava energiju, jača imunitet i značajno podiže libido kod muškaraca i žena!

 Sastav i prednosti:

 • Superior 100% organska ašvaganda u prahu, u pakovanju od 150g koje je dovoljno za mesec ipo dana.
 • Dolazi direktno sa plantaža iz najplodnijeg dela Indije koji je pod Unesco zaštitom
 • Dobija se od isključivo celog korena Ašvagande A klase, iz kojeg nije ništa ekstrahovano.
 • Uvek sveže ubrana u vreme kada dostiže svoju maksimalnu potentnost –Superior Ašvaganda daje garantovane rezultate vrlo brzo, već nakon nekoliko nedelja.
 • Upečatljivo intenzivan ukus, koji joj daju u potpunosti očuvana bioaktivna jedinjenja, odgovorna za njena neverovatna zdravstvena svojstva

Ašvaganda sadrži dragocene bioaktivne sastojke, uključujući vitanolide, ključne za njen terapeutski potencijal. Ova drevna biljka, poznata i kao „indijski ginseng“, predstavlja adaptogen sa izuzetnim svojstvima, čiji koreni sežu duboko u istoriju Ajurvedske medicine. Hiljadama godina se koristi kao prirodni lek za brojne zdravstvene tegobe.

Koren Ašvagande doprinosi:

 1. Smanjenju Stresa i Anksioznosti: Moćna u umanjenju simptoma stresa i anksioznosti. Redovna upotreba može pomoći u smirivanju uma i tela, pružajući osećaj unutrašnjeg mira i ravnoteže.
 2. Povećanju Energije: Ova adaptogena biljka revitalizuje organizam i podstiče prirodnu proizvodnju energije. Bez obzira da li se borite sa umorom ili želite da poboljšate svoju izdržljivost, ašvaganda može biti vaš saveznik u postizanju optimalnog nivoa energije.
 3. Jačanju Imuniteta: Podržava imunološki sistem, pomažući telu da se bori protiv infekcija i bolesti. Redovna konzumacija može ojačati odbrambene mehanizme organizma i smanjiti rizik od različitih oboljenja.
 4. Balansu Hormona: Ova biljka može pomoći u balansiranju nivoa hormona u telu, što je posebno korisno za žene tokom menstrualnog ciklusa i menopauze. Može podržati zdravu funkciju štitne žlezde i pomoći u regulaciji hormona štitne žlezde.

Upotreba

Preporučena dnevna doza je od 3 do 5 grama, što odgovara 1 kafenoj kašičici. Dodajte je u napitke, smutije ili jela kako biste uživali u njenim blagodetima. Ašvaganda se svakako ne uzima zbog njenog ukusa već zbog svojih povoljnih efekata na zdravlje.

Nutritivna vrednost na 100g:

 • Energetska vrednost: 1030 kJ (245 kcal)
 • Ugljeni hidrati: 49,9g,
 • od kojih je šećer 10g
 • Masti: 0,3g,
 • od kojih su zasićene masti 0,1g
 • Proteini: 3,9g
 • So: 0,06g

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Poreklo sirovine: Indija

Pakovanje 150g Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top