Ašvaganda u prahu 150g Just Superior

1.080 RSD

Superior ašvaganda u prahu je dobijena prirodnim sušenjem i mlevenjem isključivo celog korena A klase ašvagande, iz koga ništa prethodno nije ekstrahovano.

Nema na zalihama

Ašvaganda u prahu 150g Just Superior

Superior ašvaganda u prahu pruža vrhunski kvalitet zahvaljujući prirodnom sušenju i mlevenju celog korena visokog kvaliteta ašvagande, bez prethodne ekstrakcije supstanci.

Potiče direktno sa nekoliko plantaža u Indiji koje uživaju Unesco zaštitu, gde se sveže melje po porudžbini.

Ova značajna ajurvedska biljka sa svojstvima adaptogena ima snažan uticaj na smanjenje nervne napetosti, pružajući istovremeno energetski podsticaj, poboljšanje raspoloženja i povećanje libida, što je doprinelo njenom širokom prihvatanju u zapadnom svetu.

Superior Ašvagandu ističe intenzivni ukus koji proizlazi iz potpuno očuvanih bioaktivnih jedinjenja, odgovornih za njena korisna svojstva.

Naučno je potvrđeno da korišćenje doprinosi:

Pakovanje ovog proizvoda omogućava korišćenje tokom perioda od oko 5 nedelja. Sastav ovog proizvoda čini isključivo 100% organski prah korena Ašvagande (Withania somnifera) poreklom iz Indije.

Upotreba:

Preporučena dnevna doza ovog proizvoda iznosi od 3 do 5 g, što odgovara 1 do 1 i po kafenoj kašičici. Savetuje se početak sa manjom dozom, postepeno je povećavajući kako bi se pronašla optimalna doza sa očekivanim efektima. Preporučuje se uzimanje ujutru za dodatnu energiju i fokus tokom dana, ili uveče za olakšanje uspavljivanja i opuštanja.

Hranljive vrednosti na 100g:
  • Energetska vrednost: 1030 kJ (245 kcal)
  • Ugljeni hidrati: 49,9g, od kojih je šećer 10g
  • Masti: 0,3g, od kojih su zasićene masti 0,1g
  • Proteini: 3,9g
  • So: 0,06g
Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Poreklo sirovine: Indija

Ašvaganda u prahu 150g Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top