Superior Gelatinizovana maka u prahu 150g

1.150 RSD

Gelatinizovana maka reguliše vaše hormone, energiju, snagu, raspoloženje, libido i plodnost.

Superior Gelatinizovana maka u prahu 150g

Superior Maka gelatinizovana u prahu, predstavlja izvanredan spoj tri boje make – crne, žute i crvene, pažljivo izbalansiran kako bi vašem organizmu pružio harmoniju u regulisanju hormona, energije, snage, raspoloženja, libida i plodnosti.

Superior Maka u gelatinizovanom obliku proizvodi se od istih osušenih plodova kao i naša dobro poznata sirova mešavina.

Međutim, umesto da nakon sušenja ide na proces mlevenja, gelatinizovana maka prolazi kroz postupak nazvan gelatinizacija ekstruzijom, gde se molekuli skroba delimično razgrađuju. Ovaj oblik make preporučuje se onima koji imaju problema sa varenjem sirove make, što je mali procenat korisnika.

Zašto se koristi gelatinizovana maka?

Kao adaptogen, superior maka Maka pomaže telu da se prilagodi stresnim situacijama, pružajući podršku svim uzrastima, od dece preko 3 godine, do muškaraca i žena svih dobnih grupa.

Ova peruanska biljka deluje na endokrini sistem kako bi postigla hormonsku ravnotežu prilagođenu svakom organizmu, ne uvodeći dodatne hormone.

Za koga je Muškarci cene Maku zbog njenog uticaja na energiju, snagu i libido, dok mlađe žene nalaze olakšanje u energiji, smirivanju uma i smanjenju simptoma PMS-a.

Starije žene takođe nalaze korist u Maki za energiju, umirivanje uma i ublažavanje simptoma menopauze. Oba pola cene Maku jer može pomoći u rešavanju problema neplodnosti.

Superior Maka potvrđen je brojem i datumom upisa Ministarstva zdravlja pod brojem 16747/2020 što garantuje da je jedna od najkvalitetnijih na svetu.

Sva proizvodnja odvija se na malim plantažama u plodnim Andima, gde se plodovi suše na suncu na tradicionalan način kako bi se očuvala biološka aktivnost.

Analize garantuju 100% čistoću Superior Make, a uz to, proizvod je sertifikovan kao organski.

Upotreba:

Preporučuje se uzimanje u količini od 3g dnevno, a može se dodati u vodu, topla napitke ili obroke.

Napomena:

Trudnice, dojilje i osobe sa specifičnim oboljenjima trebalo bi da se posavetuju sa lekarom pre upotrebe.

Pakovanje sadrži 30 doza od 5g.

Maka potiče iz Perua.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente make u svojoj praksi.

Pakovanje 150g Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top