Superior Gelatinizovana maka u prahu 150g

1.150 RSD

Superior Gelatinizovana Maka u Prahu: Prirodna Harmonija i Vitalnost

Superior Gelatinizovana Maka u Prahu: Prirodna Harmonija i Vitalnost

Gelatinizovana maka u prahu preporučuje se osobama koje imaju problema sa varenjem sirove make. Proces gelatinizacije olakšava varenje i omogućava optimalnu apsorpciju hranljivih sastojaka, čineći je prikladnom za one koji pate od digestivnih tegoba.

Zašto Superior Maka?

  • Organska Maka Mix: Originalna, snažna i čista organska peruanska maka uzgajana u srcu Anda, dolazi u obliku gelatinizovanog praha koji kombinuje tri sorte peruanske make.
  • Garantovano Poreklo i Kvalitet: Proizvod dolazi direktno sa plantaža iz najplodnijeg dela peruanskih Anda, garantujući čistoću i najpotentniji oblik.
  • Registrovana i Sertifikovana: Registrovana u bazi Ministarstva zdravlja, obezbeđuje dodatnu sigurnost i pouzdanost.
  • Bogata Nutritivna Vrednost: Specifičan način uzgoja i obrade na idealnoj lokaciji čini ovu maku izuzetno bogatom makalenima i drugim važnim aktivnim komponentama.

Lako Varenje i Bolja Apsozpcija:

Zahvaljujući procesu gelatinizacije, Maka postaje lakša za varenje, što je idealno za osobe koje imaju problema sa sirovom makom. Ovo omogućava telu da efikasnije apsorbuje hranljive sastojke, pružajući vam maksimalnu korist.

Tradicionalna Vrednost i Savremena Primena:

Peruanska maka je tradicionalno cenjena kao božanski dar i privilegija plemića. Danas, kao adaptogen, pomaže u održavanju ravnoteže organizma u izazovnim uslovima modernog života, pružajući podršku vašem energičnom i zdravom načinu života.

Potvrđena Korisnička Iskustva:

Stotine hiljada korisnika širom sveta potvrđuje pozitivan uticaj konzumiranja kvalitetne make na energiju, hormone, izdržljivost, libido, raspoloženje i fokus. Sa samo jednom kašičicom kvalitetne make dnevno, možete iskusiti ove benefite bez ikakvih neželjenih efekata.

Preporučena Upotreba:

Preporučena dnevna doza je 3-5 grama make, što odgovara punoj do dve kafene kašičice. Važno je napomenuti da nema strogo definisanih ograničenja u vezi sa doziranjem, što vam omogućava da prilagodite unos svojim potrebama.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Uvoznik i distributer: Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top