Crna Maka u prahu 150g Just Superior

1.395 RSD

Superior crna maka pomaže u održavanju optimalne izdržljivosti i vitalnosti, u održavanju prirodne seksualne aktivnosti i energije, pomaže snagu i zdravlje kostiju tokom menopauze, povoljno utiče na plodnost.

Crna Maka u prahu 150g

Superior crna maka u prahu – 100% organski dodatak ishrani garantovanog porekla i čistoće.Nastaje od isključivo crnih korena, dolazi direktno sa nekoliko malih peruanskih plantaža u ekskluzivnom regionu Meseta del Bombon, oko Junin jezera.

Na plantažama rađa u procentu od oko samo 15%, i na tržištu je teško naći zaista čistu crnu maku. Boja praha je slična kao i kod drugih, ali je prepoznajemo po znatno intenzivnijem ukusu.

Superior maka crne boje je jedna od retkih koja se i dalje suši na tradicionalan način, prirodno na suncu, na najpogodnijoj nadmorskoj visini.

Utvrđeno je da kod različitih boja make blago varira sadržaj fitonutrijenata, pa samim tim blago variraju i korisni efekti. Nekoliko studija je pokazalo da crna maka ispoljava nešto veću antioksidativnu aktivnost od žute i crvene make.

Za koga je crna maka po trenutno dostupnim naučnim istraživanjima:

Maka spada u adaptogene biljke, i kao takva pomaže prilagođavanje organizma nepovoljnim uslovima sredine i sprečava poremećaje izazvane stresnim situacijama.

Naučno je dokazano da kvalitetna maka u prahu doprinosi održavanju:

Broj i datum upisa Just Superior crna maka u bazu podataka Ministarstva zdravlja: 20730/2022 оd 14.04.2022.

Sastav:

100% organski maka prah (crni koren biljke Lepidium meyneii u prahu)

Zašto odabrati Superiorovu maku :

Garantujemo da je jedna od najkvalitetnijih u svetu.

Sve naše make se gaje na svega nekoliko manjih plantaža u najplodnijem delu Anda (oblast koja se smatra postojbinom make i daje najkvalitetniju maku zbog nadmorske visine i kvaliteta zemljišta).

Suše se prirodno na suncu na tradicionalan način koji se pokazao u istraživanjima kao najefektniji za očuvanje biološki aktivnih komponenti u maki.

Sertifikovano su organske:

Sarađujemo direktno sa plantažerima i uvozimo direktno iz Perua.

Komuna na Andima sa kojom sarađujemo se bavi isključivom uzgojem i prodajom make na malo, i maku uvozimo svake godine, što znači da uvek imamo najsvežiji rod (maka može u velikim firmama da se čuva osušena nekoliko godina pre mlevenja).

Radimo duple vrlo detaljne analize, čime garantujemo 100% čistoću make.

Način upotrebe:

Crnu maku uzimajte u količini od 3g (jedna kafena kašičica).

Najjednostavnije je da maku pomešate sa čašom vode i popijete. Možete je dodati i u čašu tople vode, iscedite pola limuna, i kašičicu meda ili nekog biljnog zaslađivača. Ako maku umešate u toplo (ne vruće) pirinčano mleko, dobićete sasvim ukusan napitak.

Pogodno za vegane i vegetarijance. Maka po svojoj prirodi ne sadrži gluten, ali proizvod nije kontrolisano na prisustvo glutena.

Napomena:

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života.

Ne preporučuje se deci mlađoj od 3 godine. Trudnice i dojilje, kao i osobe sa specifičnim oboljenjima pre upotrebe treba da se posavetuju sa lekarom.

Čuvati na suvom i hladnom mestu van domašaja dece.

Način čuvanja:

čuvati na suvom i hladnom mestu.

Neto količina:

Pakovanje sadrži 30 doza od 5g.

Poreklo sirovine:

Peru

Pakovanje 150g Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top