Crna Maka u prahu 150g Just Superior

1.395 RSD

Superior crna maka pomaže u održavanju optimalne izdržljivosti i vitalnosti, u održavanju prirodne seksualne aktivnosti i energije, pomaže snagu i zdravlje kostiju tokom menopauze, povoljno utiče na plodnost.

Crna Maka u prahu 150g Just Superior

Crna maka je zaista izuzetno korisna biljka i jedna od najmoćnijih prirodnih namirnica koje možete koristiti.

Crna Maka je jedna od tri sorte peruanske make, koja se razlikuje ne samo po boji već i po svom hemijskom sastavu. Ova retka sorta čini samo 10% do 15% ukupne proizvodnje i ima najveći procenat bioaktivnih supstanci u poređenju sa žutom i crvenom makom.

Tradicionalna upotreba

U doba Inka, bila je privilegija plemića i smatrana je božanskim darom. Stari narodi su je tradicionalno koristili u medicinske svrhe radi povećanja snage, izdržljivosti, plodnosti i lečenja ženskih tegoba. Maka se još naziva i „peruanskim ginsengom“.

Maka (Lepidium Peruvianum Chacon) je povrće iz porodice Brassicaceae i potiče iz Perua. Adaptogena je biljka koja uspeva u izazovnom okruženju zahvaljujući svojoj sposobnosti prilagođavanja, zbog čega je poznata kao „inteligentna biljka“.

Na sličan način deluje i u ljudskom organizmu, prepoznajući potrebe našeg tela i pomažući u održavanju ravnoteže u funkcionisanju organa i proizvodnji energije.

Peruanska maka dolazi u tri različite sorte u prirodi, koje se razlikuju po boji i učešću.

Žuta maka čini 60% ukupne proizvodnje, crvena 30%, dok crna zauzima 10%. Boja ima veliki uticaj jer svaka sorta nosi specifičnu koncentraciju alkaloida makaena. Crvena maka je tradicionalno bila popularna među ženama u Andima, dok su muškarci često preferirali crnu. Žuta maka se često koristi kod dece i starijih osoba.

Zašto je Superior maka najbolji izbor?
  • Autentična, snažna i čista, uzgajana u srcu Perua.
  • Garantovano poreklo i čistoća – svaki plod pažljivo je odabran kako bi se osigurala izuzetna kvaliteta.
  • 100% sirova i sušena na suncu.
  • Registrovana u Ministarstvu zdravlja – proizvod je podvrgnut rigoroznim analizama.
  • Direktno od uzgajivača iz najplodnijeg dela peruanskih Anda, pružajući samo vrhunski proizvod.

Kome se preporučuje?

  • Muškarcima koji žele poboljšati kvalitet, broj i pokretljivost muških polnih ćelija.
  • Sportistima, muškarcima i ženama koji žele povećati fizičku izdržljivost i snagu.
  • Osobama koje žele poboljšati pamćenje, fokus i koncentraciju.
  • Ženama i muškarcima koji žele povećati libido, energiju i raspoloženje.

Redovna konzumacija može značajno poboljšati energiju, izdržljivost, fokus, libido, raspoloženje i plodnost, bez neželjenih efekata!

Iskoristite potencijal crne make već danas i unapredite svoje zdravlje na prirodan i efikasan način.

Preporučena upotreba:

Koristite 3g praha dnevno. Možete ga pomešati s vodom, dodati u toplo biljno mleko ili napraviti osvežavajući napitak s limunom i medom.

Sastav:

100% organska crna maka u prahu

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 150g Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top