Just Superior Maka mix 150g organic

1.050 RSD

Maka pomaže u održavanju optimalne izdržljivosti, osećaja i vitalnosti ,održavanju prirodne seksualne aktivnosti i energije, deluje kao afrodizijak.

Just Superior Maka mix je jedinstvena mešavina peruanske sirove make u tri boje praha – crne, žute i crvene, u optimalnoj razmeri kako bi se postigao najbolji kvalitet.

Ova izuzetna maka je poznata kao najbolji adaptogen, pružajući energiju, povećavajući libido i plodnost, i istovremeno balansirajući hormone.

Maka je bogata makainenom i makademom, jedinstvenim sekundarnim metabolitima koji su ključni za pozitivan uticaj na hormone. Takođe, sadrži visok nivo glukozinolata, što je istraženo zbog njihovih antioksidativnih, antikancerogenih i antipatogenih svojstava.

Osim toga, maka je bogat izvor vitamina i minerala, uključujući kalcijum, magnezijum, fosfor, kalijum, sumpor, gvožđe, cink, jod, bakar, selen, mangan, kao i vitamine B1, B2, C i E, u koncentracijama koje su mnogo veće u poređenju sa drugim povrćem.

Maka je adaptogeno bilje, pomažući telu da se prilagodi stresnim situacijama i održava optimalno zdravlje.

Naučno je dokazano da kvalitetna maka u prahu podržava izdržljivost, seksualnu aktivnost, balansira hormone, jača imunitet, poboljšava fokus, olakšava simptome PMS-a i menopauze, i unapređuje kvalitet kože i kose.
Upotreba:

Način uzimanja Just Superior make je jednostavan – preporučuje se konzumiranje 3g (jedna kafena kašičica) maku dnevno.

Može se pomešati sa vodom, sokom, medom ili biljnim zaslađivačem. Ova maka je pogodna za vegane i vegetarijance, a nije kontrolisana na prisustvo glutena.

Just Superior Maka mix proizvodi se na malim plantažama u plodnim Andima, gde se suši na suncu na tradicionalan način kako bi se sačuvala sva biološki aktivna svojstva make. Sertifikovana je organska i prolazi kroz duple detaljne analize kako bi se garantovala njena 100% čistoća.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 150g JustSuperior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top