2GO instant čaj od đumbira (kesica) Fornatura

30 RSD

2go instant čaj od đumbira je dobijen hladnim presovanjem đumbira i posebnim procesom suvog izduvavanja.

2GO instant čaj od đumbira (kesica)

2go instant čaj od đumbira je dobijen hladnim presovanjem đumbira i posebnim procesom suvog izduvavanja.

Instant čaj je zadržao sve prirodne blagotvorne efekte kao i osvežavajući miris i ukus. Čaj je 100% rastvorljiv bez taloga.Proizvod se koristi kao deo uravnotežene ishrane i zdravog načina života. Đumbir doprinosi jačanju imuniteta.

Nutritivna vrednost đumbira je zapanjujuća. Sadrži vitamin C, vitamine B grupe, magnezijum, gvožđe, kalcijum, kalijum, natrijum i fosfor.

Dakle, sigurno je da ovaj neverovatan začin zahvaljujući svojim lekovitim sastojcima ima brojne dobrobiti za zdravlje!

Često se u svrhu lekovitog svojstva priprema čaj od svežeg đumbira koji prijatno zagreva celo telo.Čaj od đumbira se koristi u ublažavanju raznih tegoba, a u nastavku pročitajte zašto bi svaki dan trebalo da pošijete šoljicu čaja od đumbira.

Čaj od đumbira se već stotinama godina koristi za dobro varenje i za ublažavanje crevnih tegoba. Ova začinska biljka ima protivupalna svojstva i sadrži enzim zingibain, koji pomaže u varenju proteina.

Efikasno deluje na neprijatne digestivne tegobe i čisti organizam od otrovnih toksina koji se talože u organizmu. Zbog visokog sadržaja antioksidanasa, kao i zbog svojih analgetskih, antiupalnih i antibakterijskih svojstva.

Ima izraženo lekovito dejstvo:

  • kašalj
  • migrena
  • povraćanje
  • zatvor
  • gojaznost
  • kardiovaskularna oboljenja.

Osim toga pozitivno deluje i na:

  • metabolizam
  • ubrzava cirkulaciju
  • uklanja toksine
  • regeneriše tkiva.

Koristi se i protiv iscrpljenosti i umora, jer podiže energiju u organizmu. Najbolji učinak daje ukombinaciji sa limunom.

Dobar je saveznik i u lepoti i zdravlju kože i kose jer eliminišući toksine i ubrzavajući cirkulaciju on usporava starenje, pomaže u uklanjanju akni i toniranju lica. Ojačava koren dlake i pomaže u borbi protiv peruti, pa je opšti saveznik u svakom problemu.

Osim unutrašnje upotrebe, može se koristiti i za pripremu kupki i maski za lice i kosu, čime se ostvaruje dvostruki efekat.

Sastav:

100% đumbir u prahu.

Uputstvo za upotrebu:

Sadržaj kesice rastvoriti u 200ml tople ili hladne vode ili dodati u več pripremljen blagi čaj.

Alergeni:

Proizvod ne sadrži alergene

Pakovanje 1 kom Fornatura

Original pakovanje 20 kesica

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top