BioLaksativ kapi 100ml Priroda na Dar

1.730 RSD

BioLaksativ Kapi: Prirodni Laksativ i Purgativ

BioLaksativ Kapi: Prirodni Laksativ i Purgativ

BioLaksativ kapi predstavljaju savršeno rešenje za zatvor stomaka i tvrdu stolicu. Ove biljne kapi prirodnim putem regulišu pražnjenje creva, olakšavajući tegobe vezane za zatvor i tvrdu stolicu.

Biljne Kapi za Čišćenje Creva

Formulacija BioLaksativ kapi temelji se na kombinaciji lekovitog bilja, tradicionalno korišćenog kao prirodni lek za čišćenje creva. Krušina i Sena su ključni sastojci koji blago, ali efikasno, deluju na hronični zatvor i tvrdu stolicu, čime se olakšavaju tegobe poput hemoroida i fisura.

Prirodno Rešenje za Različite Uzroke Zatvora

Zatvor stomaka može biti izazvan različitim faktorima, uključujući nepravilnu ishranu, stres, nedostatak tečnosti, upotrebu određenih lekova ili poremećaje rada creva. BioLaksativ kapi su efikasno sredstvo za lenja creva, kako kod akutnog zastoja stolice, tako i kod hroničnog zatvora.

Sigurna Upotreba i Preporučena Doza

Preporučuje se rastvaranje 50 kapi u 200 ml vode i konzumiranje dva puta dnevno, pre obroka. Po potrebi, doza se može povećati, ali ne prelazi 150 kapi dnevno, raspoređenih u tri doze.

Prirodna Formula Bez Kontraindikacija

Sastav uključuje lekovite biljke poput Krušine, Kičice, Anisa, Sene i Vodopije. Ove biljke deluju brzo i blago, smanjujući gasove, nadimanje i grčeve, dok istovremeno omekšavaju tvrdu stolicu i podstiču redovno pražnjenje creva.

Registracija i Bezbednost

BioLaksativ kapi su zvanično registrovan preparat u Ministarstvu zdravlja Srbije pod brojem 10267/2017, što garantuje njihovu bezbednost i efikasnost.

Za optimalne rezultate, pridržavajte se preporučene doze i konsultujte se sa zdravstvenim stručnjakom pre upotrebe, posebno ako imate specifične zdravstvene probleme ili koristite druge lekove.

Pakovanje 100ml Priroda na Dar

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top