BioLaksativ kapi 100ml Priroda na Dar

1.380 RSD

Biolaksativ je prirodni preparat sa lekovitim biljkama koje su poznate kao prirodni purgativ i biljni laksativ protiv zatvora stomaka i tvrde stolice.

BioLaksativ kapi 1ooml

BioLaksativ kapi su savršen biljni laksativ i prirodni purgativ protiv zatvora stomaka i tvrde stolice. Prirodnim putem reguliše pražnjenje creva i uklanja tvrdu stolicu.

Prirodni laksativ za čišćenje creva su napravljene od kombinacije lekovitog bilja koje se tradicionalno koristi kao prirodni lek za čišćenje stolice. Zatvor stolice se može desiti i zbog upotrebe lekova ili nastanka neke bolesti.

Za sve slučajeve opstipacije za lenja creva deluju pouzdano.Osim ako zastoj stolice nije prouzrokovan vezanim crevima ili tumorom debelog creva.

Lekovite biljke kao Krušina i Sena pomažu da se reguliše normalno pražnjenje creva i da se uklani hronično tvrda stolica.

Navedene lekovite biljke deluju blago protiv hroničnog zatvora stomaka i posebno protiv tvrde stolice koja je glavni uzrok za pojavu hemoroida i fisura.

Zastoj stolice najčešće nastaje usled nepravilne ishrane, dijete i siromašne i jednolične ishrane, nakon operacija i tretmana zračenja.Usled stresa, unosa malo tečnosti i hrane bogate vodom i nesvarljivim vlaknima, usled upotrebe lekova a posebno antidepresiva, usled poremećaja rada creva ili jetre i žuči.

Lekovite biljke koje se koriste:

  • Brzo deluju i podstiču rad creva
  • Blago deluju bez bolova i snažnih pražnjenja
  • Smanjuju gasove, nadimanja i grčeve
  • Regulišu stolicu na dnevnom nivou i eliminišu dugu opstipaciju
  • Omekšavaju tvrdu stolicu

Najbolje biljke za lenja creva i zatvor stomaka su krušina i sena, i obe se nalaze u našoj formuli za čišćenje creva i protiv zatvora stomaka. To su biljke koje jako deluju na peristatiku creva i siguran su prirodan laksativ.

Koristi za:

Zatvor stomaka, kada nemate stolicu danima ili u pitanju hronični zatvor. Kad su lenja creva, za mršavljenje i dijetu, redovno čišćenje na postu ili pre operaciju, klistiranje.

Takođe za detoksifikaciju i čišćenje tela, tvrdu stolicu, protiv parazita u crevima i za izbacivanje viška vode.

Prirodno sredstvo za klistir je i svaki blagi čaj zove, kamilice, hajdučke trave koji se kao klistir crevom unese u debelo crevo kroz analni otvor.

Klasično klistiranje nije uvek prijatno, zato su tu kapi čišćenje creva, zatvor stomaka i tvrdu stolicu.

Može se piti zajedno uz većinu medicinskih lekova raznih vrsta osim navedenih u upozorenju jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Sastav:

Krušina, Kičica, Anis, Sena i Vodopija.

Preporučena upotreba proizvoda:

Rastvoriti 50 kapi u 200 ml vode i popiti. Dnevno unositi dva puta po 50 kapi, najbolje ujutro i uveče, pre obroka. Po potrebi, povećati dozu najviše do 150 kapi dnevno, podeljeno u tri doze, ujutro, u podne i uveče, uvek pre obroka.

Zanično registrovan preparat u Ministarstvu zdravlja Srbije pod brojem 10267/2017

Pakovanje 100ml Priroda na Dar

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top