Amla u prahu 300g Eterra

1.550 RSD

Amla u prahu: Prirodna Moć Antioksidansa i Vitamina C

Nema na zalihama

Amla u prahu: Prirodna Moć Antioksidansa i Vitamina C

Sastav: Amla u prahu (Emlica Officinalis)

Amla se izdvaja kao izuzetno obilan izvor antioksidansa i ključni izvor vitamina C, pružajući širok spektar koristi u proizvodima za negu tela i lepotu.

Amla u Ajurvedskoj Tradiciji:

Poznata i kao indijski ogrozd, temeljno je korišćena u ajurvedskoj medicini tokom vekova. U indijskoj tradiciji, Amla se smatra biljkom božanskog porekla. Ovaj dragoceni plod ajurvede unapređuje varenje, jača imuni sistem, smanjuje upale i pomaže u regulaciji nivoa šećera u krvi.

Koristi od Amle:

Obilje vitamina C čini Amlu jednim od najzdravijih namirnica na svetu. Sadrži esencijalne minerale poput kalcijuma, fosfora i gvožđa, uz snažno antioksidativno dejstvo. Evo 10 razloga zašto treba koristiti prah Amle:

  1. Visok sadržaj prirodnog organskog vitamina C
  2. Antioksidansi za uklanjanje slobodnih radikala
  3. Protivupalno delovanje
  4. Podrška zdravlju srca
  5. Povećanje hemoglobina i broja crvenih krvnih zrnaca
  6. Regulacija nivoa šećera u krvi
  7. Smanjenje lošeg holesterola
  8. Podsticanje zdravlja organa za varenje
  9. Pomoć funkciji jetre, terapija pankreatitisa
  10. Održavanje zdrave kože i podsticanje rasta kose

Zdravlje i Mladost:

Amla je snažan saveznik u održavanju zdravlja i mladosti, jačajući imunitet tela i štiteći od infekcija. Takođe, poboljšava stanje kose i različitih žlezda u telu, dajući energiju i vitalnost.

Preporučena Upotreba:

Preporučuje se rastvaranje 1/2 – 1 kašičice praha u 2 dl mlake vode, konzumirajući jednu dozu ujutro sat vremena nakon doručka i uveče pre spavanja. Može se pomešati sa sveže ceđenim sokom ili medom za bolji ukus.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 300g Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top