Atma prah 300g Eterra

1.620 RSD

Atma je izvrsna mešavina četiri ajurvedske biljke može učiniti da se osećate bolje.

Atma prah 300g

Atma prah je izvrsna mešavina četiri ajurvedske biljke može učiniti da se osećate bolje. Moćan afrodizijak i reproduktivni stimulans za muškarce i žene, deluje sigurno i efikasno. Zahvaljujući njemu može se olakšati začeće zdrave bebe ili jednostavno obogatiti seksualni život.

Atma može pomoći kod impotencije, neplodnosti i smanjene seksualne želje.

Deluje na poboljšanje volje i snage, pa se koristi kod raznih problema u polnim funkcijama. Uključujući neplodnost, malu količinu sperme, oligospermiju, regulisanju ovulacije i menstrualnih ciklusa ( usled pojačanog lučenje prolaktina), kod opšte iscrpljenosti i letargije.

Ako želite idelnu kombinaciju da se bolje osećate probajte atmu u prahu, za smanjenje stesa, pritiska, olakšava da se opustite a poznato je da su umor i iscrpljenost najveći „okidači“ za pojavu raznih simptoma.

Istovremeno, ima i efekat opšteg tonika, koji daje energiju i olakšava svakodnevne aktivnosti. Uz to, deluje na podizanje seksualne želje, ali ne u instant varijanti. Na duže staze utiče na poboljšavanje funkcije celog urogenitalnog i hormonalnog sistema, koje su osnova funkcionalnog seksualnog života.ž

Sastav:

ašvaganda, amla, tribulus, mukuna prah.

Lekovito dejstvo biljaka koje sadrži Atma:

Ašvaganda

Ime biljke na sanskritu znači snaga konja. Izvrstan je tonik, afrodizijak, adaptogen i antisresno sredstvo. Pomaže u uklanjanju hroničnog umora i acidoze tkiva, sprečava prevremenu menopauzu. Povećava otpornost na infekcije. Glavna prednost je njegov smirujući, a istovremeno i tonizirajući i podmlađujući efekat na nervni sistem.

Može pomoći za smanjenje anksioznosti uzrokovane stresom i obnavljanje osnovnih energija nervnog sistema, što dovodi i do lakšeg regulisanja hormonalnog sistema. Koristan je kod hipotireoze, poboljšava plodnost. Rezultati nedavnih studija su pokazali da biljka deluje i na mnoge karcinome, i olakšava detoksikaciju posle primljene terapije

Amla je najbogatiji prirodni izvor vitamina C!

Ima ga trideset puta više nego u pomorandži. Sadrži poseban oblik askorbinske kiseline koji je vezan u kompleks sa taninima i galnom kiselinom, što mu omogućava stabilnost na temperaturi od 100C, i rok trajanja od tri godine.

Biljka ima antioksidativna svojstva i imunomodulatorni efekat. Podstiče sintezu hemoglobina, poboljšava krvnu sliku i bolji dotok kiseonika do tkiva, što deluje na okrepljenje celog organizma.

Savršeno čisti jetru, krv, pomaže u regulisanju šećera u krvi, smanjuje holesterol. Pospešuje rast kose i noktiju, jača kosti i zube. Čisti digestivni sistem i pomaže boljem radu creva.

Ova biljka pripada biljkama rasajanama, koje usporavaju starenje, poboljšavaju izgradnju novih tkiva i čine da ostanemo duže mladi i vitalni.

Tribulus deluje na sprečavanje hroničnog prostatisa i adenoma prostate.

Povoljno deluje i na stanja dijabetesa, astme, srčanih oboljenja, smanjuje rizik od arteroskleroze. Najviše je korišćen za normalizovanje hormona i reproduktivne funkcije kod muškaraca i kod žena.

Takođe utiče napovećavanje trajanje erekcije, opšteg tonusa i libida i kod muškarac i kod žena, obnavljanje i poboljšanje spermatogeneze. Jedna od neophodnih biljaka za dobro funkcionisanje urogenitalnog sistema.

Mukuna u ajurvedi se koristi najviše kod nervnih poremećaja, za poboljšavanje funkcije mozga i regulisanje depresije.

Ukoliko ste umorni, uznemireni ili iscrpljeni, ona može biti od velike pomoći. Sadrži aminokiselinu L-DOPA, koja podstiče stvaranje dopamina u mozgu, jednog od „hormona sreće“.

Način upotrebe:

Kao tonik za organizam, koji poboljšava vitalnost, možete da ga koristite kao čaj: kašičicu praha prelijte šoljom vrele vode, ostavite 15 minuta i po želji zasladite medom i popijte. Možete i da ga dodate u vaše omiljene smutije, po želji.

Priprema:

Kašičicu Atma praha preliti ključalom vodom i ostaviti da stoji 6-8 minuta. Konzumirati čaj 3 puta dnevno – kod zaboravnosti i za poboljšanje pamćenja; 3-5 puta dnevno u zavisnoti od stanja – kod poremećaja venske cirkulacije (proširene vene, otoci nogu, tromboza…).

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente atme u svojoj praksi.

Pakovanje 300g Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top