WOMEN’S WELL 90 kapsula ORGANIC INDIA

2.590 RSD

WOMEN’S WELL BEING suplement u kapsulama sadrže biljke koje su izvor prirodnog estrogena bez negativnih efekata, korisne za sve faze životnog ciklusa žene. Obogaćen je cinkom, kalcijumom, mineralima i vitaminom B kompleksa.

WOMEN’S WELL BEING suplement u kapsulama sadrže biljke koje su izvor prirodnog estrogena bez negativnih efekata, korisne za sve faze životnog ciklusa žene. Obogaćen je cinkom, kalcijumom, mineralima i vitaminom B kompleksa.

WWB kapsule su organski dodatak ishrani koji uključuje biljke bogate prirodnim estrogenom bez neželjenih posledica.

Iskustva korisnica ukazuju na potpuni nestanak PMS-a, smanjenje želje za prekomernom ishranom i slatkišima, stabilizaciju raspoloženja bez glavobolja i nesanice, kao i nestanak bolova u predelu jajnika.

Otklonjeni su odlivi i bolni ciklusi, dok su korisnice izjavile da se osećaju stabilno i dobro zahvaljujući ovom dodatku.

Mnogim ženama je pomogao u povećanju plodnosti i olakšavanju simptoma perimenopauze i menopauze, istovremeno delujući kao prirodni afrodizijak. Ovaj proizvod vraća ženama osećaj ženstvenosti i unutrašnje lepote.

🌱🌱POZITIVNI EFEKTI:

✅Balans hormona

✅Pomoć kod upalnih stanja

Smanjenje zadržavanja tečnosti

✅Prevencija gubitka kose zbog hormonskih promena

✅Regulacija menstrualnog ciklusa kod problema s cistama

✅Podrška kod sindroma policističnih jajnika

✅Ublažavanje simptoma predmenstrualnog sindroma (PMS)

✅Olaganjanje simptoma menopauze

✅Poboljšanje plodnosti

Blagotvorno delovanje na celokupni reproduktivni sistem

✅Pomoć kod urinogenitalnih problema

✅Afrodizijačko dejstvo

Podsticanje laktacije kod dojilja

✅Pozitivan uticaj na nivo šećera u krvi

✅Očuvanje opšte vitalnosti žena

🌱🌱SASTAV:

✅Shatavari (Asparagus racemosus)

✅Guduchi (Tinospora cordifolia)

✅Lodhra kora (Symplocos racemosa)

✅Vana Tulsi (Ocimum gratissimum)

Kapsule ORGANIC INDIA Women’s Well-Being, napravljene od HPMC biljnih materijala, sadrži 350 mg ovih sastojaka.

Da li su preparati za žensko blagostanje efikasni u tretiranju gubitka kose izazvanog hormonalnim disbalansom?

Da, pokazali su se prilično delotvornim u rešavanju problema opadanja kose kod žena uzrokovanog hormonskim poremećajima. U slučaju da je gubitak kose uzrokovan drugim faktorima, preporučuje se upotreba različitih biljnih kombinacija.

Da li dodaci ishrani za dobrobit žena uspešno rešavaju hormonalne neravnoteže izazvane cistama?

Da, dodaci ishrani za dobrobit žena su prilično efikasni u normalizaciji menstrualnog ciklusa poremećenog cistama, ali može biti potrebno najmanje šest meseci redovne upotrebe kako bi se postigla normalizacija.

Da li dojenje utiče na efikasnost preparata za žensko blagostanje?

Da, konzumiranje suplemenata u obliku kapsula može povećati proizvodnju majčinog mleka kod dojilja, ali je preporučljivo da se pre toga posavetuju sa lekarom.

Koliko su preparati za žensko blagostanje efikasni u smanjenju zadržavanja tečnosti?

Pokazali su se prilično efikasnim u tretiranju zadržavanja tečnosti prouzrokovanog hormonalnim disbalansom. Međutim, ako je zadržavanje tečnosti posledica drugih faktora poput srčanih ili bubrežnih oboljenja, važno je konsultovati se sa lekarom kako bi se odabrale odgovarajuće biljne kombinacije.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Zemlja porekla Indija

Pakovanje 90 kapsula

Cena se redovno ažurira

 

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top