Origanik kapsule 100kom Eterra

1,450.00RSD

Origanik kapsule u svom sastavu sadže etarsko ulje biljke Origanum vulgare i ulje semenki moringe (Moringa olifera). Preporučuje kod infekcija urinarnog, respiratornog i digestivnog trakta.

Origanik kapsule 100kom

Origanik kapsule u svom sastavu sadže etarsko ulje biljke Origanum vulgare i ulje semenki moringe (Moringa olifera).

Oba ulja imaju sinergistički efekat i veliki afinitet prema mnogim virusima, gljivicama i bakterijama, kao što su: E. Coli, Proteus, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumonie, Staphilococcus aureus, Campilobacter, Salmonella, Listeria, Candida albicans, Aspergillus, Amoeba giardia. Preporučuje kod infekcija urinarnog, respiratornog i digestivnog trakta.

Karvakol iz origano ulja ubija veliki broj bakterija, među kojima su Escherichia coli, Salmonella, Staphylococcus aureus, a ima mali uticaj na probiotičke vrste koje se nalaze u crevima, što ga čini bezbednim za zdravlje digestivnog sistema.

Dobar je antioksidant i štiti ćelije od oštećenja. Timol veoma efikasno eliminiše kvasce, plesni i sve gljivice a posebno je efikasan prema Candidi. Takođe, pojačava osetljivost bakterija na antibiotike i  time je delovanje antibiotika efikasnije.

Origano ulje uništava samo štetne bakterije a štedi zdravu bakterijsku floru u crevima, što je bitno, jer poremećaj u zdravoj bakterijskoj flori može dovesti do niza simptoma kao što su nadimanje, grčevi, opstipacija,neraspoloženje.

Sadži ulje Origana i Moringe koja su spakovana u kapsule od tapioke i koje su gastrorezistentne i rastvaraju se u tankom crevu. Inulinska vlakna iz cikorije su rastvorljiva prehrambena vlakna.

Ona se ne rastvaraju u tankom crevua u debelom crevu odležu fermentaciji i na taj način se povećava broj dobrih bakterija u crevu kao što su bifido bakterije.

Ublažava simptome kod sledećih stanja:

Upotreba:

Kapsule se uzimaju jednom do dva puta dnevno uz jelo, sa malo vode. Proizvod nije namenjen deci ispod 12 godina, trudnicama i dojiljama, osobama na antikoagulantnoj terapiji, radioterapiji, kao i osobama koje su preosetljive na neki od sastojaka.

Osobe koje boluju od šećerne bolesti , malokrvnosti ili uzimaju drge lekove pre upotrebe treba da konsultuju svog lekara.

Način primene:

Odrasli i deca starija od 12 godina 1 kapsula 1-2 puta dnevno uz obrok sa vodom.

Pakovanje 100kom Eterra

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top