Biljne kapi Virka 30ml Deverra

350 RSD

Kapi virka blagotvorno deluju, protiv upala i bakterija, kod policističnih jajnika, na regulaciju lučenja ženskih hormona, dovodi u red menstrualne cikluse .

Biljne kapi Virka 30ml

Biljne kapi virka blagotvorno deluju, protiv upala i bakterija, kod policističnih jajnika, na regulaciju lučenja ženskih hormona, dovodi u red menstrualne cikluse, protiv dijareje, kod upale disajnih organa i anemije, na smanjenje reumatskih bolova, šećera u krvi i izbacivanje vode iz organizma.

Namena:

Biljne kapi na bazi herbe virka. Aktivni sastojci virka pomažu kao jetreni dekongestant, pojačavajući eliminaciju estrogena. Jača zidove materice, te zato osim što štiti od pobačaja, olakšava porođaj.

Virak pokazuje inhibitorni efekat na rast tumora. Osim toga virak se primenjuje i u drugim područijima zaustavlja povećanje šećera u krvi, leči upale disajnih organa i anemiju, a smatra se da ublažava reumatske tegobe.

Olakšava i izbacivanje vode iz organizma. Sprečava rast stafilokoka, bakterije koja je postala otporna na veliki broj antibiotika. Spolja se koristi kod ulcera, ekcema i dekubita. Sadrži tanine, organske kiseline, flavonide, eterično ulje i dosta c vitamna. Nema neki poseban miris, a ukus Virka je opor i gorak. Deluje protiv upala i bakterija.

Ova biljka je na dobrom glasu naročito zbog toga što virak čuva zdravlje žene. Slavu je stekao kao prirodan i najdelotvorniji lek protiv ženskih bolesti.

Veliki broj naučnih podataka govori u prilog da se dobar deo ginekoloških operacija i bolesti može izbeći upotrebom virka.

Preporučuje se i kod nemogućnosti začeća tj. lečenja neplodnosti. Ova biljka reguliše lučenje ženskih hormona i dovodi u red menstrualne cikluse. Pomaže i kod policističnih jajnika. Prema nekim istraživanjima je delotvran i protiv tumora dojke, hpv i drugih virusa, zatim i bakterija kao što je stafilokok.

Sastav:

etanolno-vodeni ekstrakt herbe Virka 1:5 (Alchemilla vulgaris L.)

Upotreba:

Promućkati pre upotrebe. Uzimati tri puta dnevno po 30 kapi u malo toplog mleka, vode ili čaja.

Mere opreza:

Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 30ml Deverra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top