Biljne kapi Virka 30ml Deverra

320 RSD

Kapi virka blagotvorno deluju, protiv upala i bakterija, kod policističnih jajnika, na regulaciju lučenja ženskih hormona, dovodi u red menstrualne cikluse .

Biljne kapi Virka 30ml

Biljne kapi virka blagotvorno deluju, protiv upala i bakterija, kod policističnih jajnika, na regulaciju lučenja ženskih hormona, dovodi u red menstrualne cikluse, protiv dijareje, kod upale disajnih organa i anemije, na smanjenje reumatskih bolova, šećera u krvi i izbacivanje vode iz organizma.

Virak deluje i kao jetreni dekongestant, pojačavajući eliminaciju estrogena. Jača zidove materice, te zato osim što štiti od pobačaja, olakšava porođaj.

Virak pokazuje inhibitorni efekat na rast tumora. Osim toga virak se primenjuje i u drugim područijima zaustavlja povećanje šećera u krvi, leči upale disajnih organa i anemiju, a smatra se da ublažava reumatske tegobe.

Olakšava i izbacivanje vode iz organizma. Sprečava rast stafilokoka, bakterije koja je postala otporna na veliki broj antibiotika. Spolja se koristi kod ulcera, ekcema i dekubita. Sadrži tanine, organske kiseline, flavonide, eterično ulje i dosta c vitamna. Nema neki poseban miris, a ukus je opor i gorak. Deluje protiv upala i bakterija.

Ova biljka je na dobrom glasu naročito zbog toga što virak čuva zdravlje žene. Vrkuta je slavu stekla kao prirodan i najdelotvorniji lek protiv ženskih bolesti.

Veliki broj naučnih podataka govori u prilog da se dobar deo ginekoloških operacija i bolesti može izbeći upotrebom virka.

Preporučljive su i kod nemogućnosti začeća tj. lečenja neplodnosti. Ova biljka reguliše lučenje ženskih hormona i dovodi u red menstrualne cikluse.Pomaže i kod policističnih jajnika. Prema nekim istraživanjima biljka je delotvorna i protiv tumora dojke, hpv i drugih virusa, zatim i bakterija kao što je stafilokok.

Sastav:

etanolno-vodeni ekstrakt herbe Virka 1:5 (Alchemilla vulgaris L.)

Način primene:

Promućkati pre upotrebe. Uzimati tri puta dnevno po 30 kapi u malo toplog mleka, vode ili čaja.

Mere opreza:

Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života.

Pakovanje 30ml Deverra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top