Kapi za Imunitet 30ml Sinefarm

290 RSD

Kapi za imunitet ublažavaju simptome postojećih upala, deluju protektivno i ubrzavaju oporavak.

Kapi za Imunitet 30ml Sinefarm

Kapi za imunitet predstavljaju proizvod koji podstiče aktivnost belih krvnih zrnaca, poznatih kao leukociti, posebno njihovu sposobnost da apsorbuju štetne mikroorganizme. Pokazuju antibakterijsko dejstvo protiv nekoliko vrsta bakterija poput stafilokoka, streptokoka i određenih gljivica.

Sadrže ekstrakte biljaka poput bokvice, timijana, žalfije i posebno ehinacee, koji deluju kao stimulatori imunološkog sistema. Povećavaju proizvodnju interferona, supstance od vitalnog značaja za odbranu organizma od infekcija, posebno virusa.

Takođe, umanjuju simptome postojećih upala, štite organizam i ubrzavaju proces ozdravljenja.

U preventivne svrhe se preporučuju deci i odraslima koji su izloženi većem riziku od infekcija, kao i u situacijama kada je imunitet oslabljen, nakon preležane bolesti, tokom perioda intenzivnog fizičkog ili mentalnog napora, kod sportista i starijih osoba, posebno tokom sezone gripa i prehlade.

Osim toga mogu se koristiti za ublažavanje simptoma akutnih i hroničnih upala respiratornog, digestivnog i urogenitalnog trakta. Dodatak vitamina C dodatno pojačava zaštitu i terapiju različitih infekcija.

Sastav:

Sastav obuhvata vodeno-alkoholne ekstrakte biljaka kao što su ehinacea, bokvica, timijan, žalfija, uz dodatak vitamina C.

Upotreba:

Preporučena doza je 20 kapi, tri puta dnevno, uzimanje pre jela, razblaženo u vodi, mleku, medu ili slično.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 30ml Sinefarm

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top