Kapi belog luka 30ml Sinefarm

270 RSD

Kapi belog luka inhibiraju agregaciju trombocita, poboljšavaju cirkulaciju krvi, snižavaju krvni pritisak.

Kapi od belog luka su prirodni dodatak ishrani koji imaju pozitivan uticaj na zdravlje. Ove kapi inhibiraju agregaciju trombocita, poboljšavaju cirkulaciju krvi i snižavaju krvni pritisak, dok istovremeno povoljno deluju na metabolizam masti.

Korišćenjem belog luka mogu se ublažiti simptomi početne arterioskleroze, a pokazuje se i antiseptično, antimikotično i digestivno dejstvo.

Sadrži etarsko ulje, alin i alicin, koji su aktivne supstance sa antibakterijskim, antimikotičnim i drugim korisnim dejstvima.

Beli luk je poznat u narodnoj medicini kao sredstvo za snižavanje holesterola i triglicerida u krvi, što indirektno može dovesti do regulacije krvnog pritiska i poboljšanja varenja.

Kapi belog luka povećavaju otpornost organizma, sprečavajući prevremene simptome starenja i ateroskleroze.

Pored svojih unutrašnjih koristi se koristi i u kozmetičke svrhe, posebno za jačanje korena kose i tretman seboroične kože.

Sastav:

vodeno-alkoholni ekstrakt lukovice belog luka.

Upotreba:

Preporučuje se uzimanje 3 puta dnevno, po 30 kapi pre jela, razblaženih u malo vode, mleka ili meda.

Važno je napomenuti da osobe koje su preosetljive na bilo koji sastojak treba da izbegavaju upotrebu ovih kapi, koje sadrže alkohol.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 30ml Sinefarm

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top