Tinktura Karanfilića 50ml Golden Oil

470 RSD

 Tinktura karanfilića sadrži eugenol, cariofilen i tanin, koje imaju jaka antimikrobna dejstva.

Tinktura Karanfilića 50ml Golden Oil

Tinktura od karanfilića je proizvedena na tradicionalan način, koristeći sveža sastojke kako bi se očuvala njihova lekovita svojstva. Glavni sastojci karanfilića su eugenol, cariofilen i tanin, koji poseduju snažna antimikrobna svojstva.

Ova kombinacija sastojaka deluje uništavajući parazite i njihova jajašca, pri čemu se eugenol izdvaja kao posebno efikasna supstanca u borbi protiv mikroskopskih protozoa.

Primena karanfilića pokazala se kao efikasan tretman za različite bolesti uzrokovane parazitima, bakterijama, virusima i gljivicama.

Malarija, tuberkuloza, kolera, šuga i Candida su samo neke od bolesti koje se uspešno leče ovim prirodnim preparatom. Takođe, karanfilić uništava pseudomonas aeruginosa, kao i sve vrste stafilokoka i streptokoka, pružajući tako zaštitu od ozbiljnih infekcija.

Karanfilić pomaže u ublažavanju simptoma kao što su mučnina i bolovi u stomaku. Takođe se koristi u kombinaciji sa drugim biljnim tinkturama, poput pelina i crnog oraha, u borbi protiv parazita.

Osim toga, pospešuje probavu, snižava nivo holesterola i triglicerida, deluje kao snažan antiseptik i analgetik, te sadrži tanine, smolu, sluz i značajan procenat flavonoida.

Čišćenje organizma od parazita posebno je važno za osobe koje se suočavaju sa astmom, alergijama ili rakom. Kao preventivna mera preporučuje svima, s obzirom na činjenicu da je većina ljudi zaražena nekom vrstom parazita.

Preporučuje se sprovoditi čišćenje tela od parazita bar jednom godišnje, iako je idealno ponoviti postupak i do dva puta godišnje, uz napomenu da se ne izvodi češće od svakih 4 meseca.

Sastav se  bazira na vodeno-etanolnom ekstraktu karanfilića. Obezbeđuje tako čist i potentan proizvod. Važno je napomenuti da se trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina ne preporučuje korišćenje radi izbegavanja mogućih komplikacija.

Upotreba:

Preporučena doza je 15 do 25 kapi karanfilića, tri puta dnevno, razblažene u vodi, najbolje pre jela, kako bi se postigao optimalan terapijski efekat.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 50ml Golden Oil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top