Tinktura Karanfilića 50ml Golden Oil

420 RSD

 Karanfilić sadrži eugenol, cariofilen i tanin, koje imaju jaka antimikrobna dejstva.

Tinktura Karanfilića 50ml

Tinktura karanfilića je proizvedena na tradicionalan način. Karanfilić sadrži eugenol, cariofilen i tanin, koje imaju jaka antimikrobna dejstva. Navedeno uništava parazite i njihova jajašca. Eugonal je najjača do sad poznata supstanca koja uništava sve mikroskopske protozoe.

Karanfilić vrlo uspešno leči malariju, tuberkulozu, koleru, šugu i druge bolesti uzrokovane parazitima, bakterijama, virusima i gljivicama, uključujući i Candidu.

Uništava pseudomonas aeruginosa i sve vrste stafilokoka i streptokoka. Važno je napomenuti kako je jedina biljka koja je sposobna da uništi jajašca parazita. Ako jajašca nisu uništena, paraziti će se iz njih izleći i ponovno proširiti po celom telu .

Karanfilić pomaže kod mučnine i bolova u stomaku, u borbi protiv parazita, posebno u kobinaciji sa tinkturama od pelina i crnog oraha. Pospešuje probavu i smanjuje holesterol i trigliceride, snažan je antiseptik i analgetik. Sadrži i tanine, smolu, sluz i veliki procenat flavonoida.

Čišćenje od parazita naročito se preporučuje kod astme, alergija i raka, a preventivno se preporučuje svima jer je skoro svaki čovjek zaražen nekom vrstom parazita. Čišćenje tela od parazita bi trebalo obavljati minimum jedan put godišnje, preporuka je dva puta, ali ne češće od 4 meseca.

Sastav:

Vodeno-etanolni ekstrakt karanfilića.

Napomena:

Trudnicama, dojiljama i deci ispod 12 godina se ne savetuje uzimanje tinkture.

Način korišćenja:

Preporučen unos je od 15 do 25 kapi, 3 puta dnevno sa vodom, pre jela.

Pakovanje 50ml Golden Oil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top