Ulje crnog kumina Eterra 250 ml organsko

1.680 RSD

Ulje crnog kumina vraća ravnotežu lipidima i sprečavaju upalne procese u krvnim sudovima, opušta mišiće, širi bronhije i smanjuje viskoznost bronhijalnog sekreta .

 

Eterra organsko ulje crnog kumina obiluje nezasićenim omega 3 i omega 6 masnim kiselinama, koje su ključne za održavanje ravnoteže lipidima i sprečavanje upalnih procesa u krvnim sudovima.

Ovo ulje sadrži 24% jednostruko nezasićenih i 58% višestruko nezasićenih masnih kiselina, pri čemu dominiraju linolna, oleinska, palmitoleinska i linoleinska kiselina.

Aktivne komponente u ulju crnog kumina su terpeni i terpenoidi. Dok je nigelon glavna aktivna supstanca koja deluje kao bronhodilatator, mukolitik i antihistaminik. Tako povoljno utiču na respiratorne infekcije, astmu i alergije.

Eterra ulje crnog kumina je takođe bogato timokinonom. Timokin ima antiinflamatorno dejstvo, deluje analgetski i smanjuje nivo oksidativnog stresa u organizmu, čime jača imunitet i otpornost na bolesti.

Osim masnih kiselina, crnoi kumin sadrži i proteine, ugljene hidrate, biljne masti, kalcijum, magnezijum, gvožđe, cink, kalijum, selen, vitamine A, B kompleks i vitamin C.

Ovo dragoceno ulje pokazalo se efikasnim u lečenju različitih bolesti, uključujući astmu, alergije, prehladu i sinuzitis.

Preporučena upotreba je tri kafene kašičice dnevno, tokom dva do tri meseca, sa mesečnom pauzom. Takođe se može koristiti i spolja, mazanjem na grudi i leđa, ili inhalacijom pare dobijene dodavanjem ulja u pola litre ključale vode.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 250ml Eterra

Zemlja porekla : Egipat

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top