BioHemor kapi za hemoroide 100ml

1.720 RSD

BioHemor Kapi za Hemoroide: Prirodna Pomoć za Ublažavanje Simptoma i Očuvanje Zdravlja

 

BioHemor Kapi za Hemoroide: Prirodna Pomoć za Ublažavanje Simptoma i Očuvanje Zdravlja

BioHemor kapi za hemoroide predstavljaju dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, koje se tradicionalno koristi za olakšavanje simptoma uvećanih hemoroida i šuljeva koji krvare, kao i kod problema sa proširenim venama.

Dejstvo Lekovitog Bilja:

Biohemor je baziran na dejstvu lekovitih biljaka poput rusomače, hajdučke trave, divljeg kestena, kantariona i kleke. Rusomača je poznata po svojoj sposobnosti da zaustavlja krvarenje, dok divlji kesten poboljšava cirkulaciju i čisti vene. Hajdučka trava smiruje upale, dok kantarion ima antiupalna svojstva. Kleka se tradicionalno koristi za poboljšanje krvotoka i zdravlja vena.

Šta su Hemoroidi:

Hemoroidi su čvorići koji se formiraju u venama oko anusa ili unutar rektuma. Njihovo uvećanje i napetost mogu dovesti do simptoma poput bola, svraba, osetljivosti i krvarenja. Uzroci nastanka hemoroida mogu biti različiti, uključujući gojaznost, dugo sedenje, genetiku, trudnoću i druge faktore.

Prirodno Lečenje Hemoroida:

BioHemor kapi pružaju prirodnu pomoć u ublažavanju simptoma hemoroida i promovisanju zdravlja vena. One se mogu koristiti kao dodatak klasičnoj medicinskoj terapiji, pomažući u smanjenju krvarenja, ublažavanju bola i upale, te jačanju krvnih sudova.

Preporučena Upotreba:

Preporučuje se uzimanje četiri puta dnevno po 40 kapi rastvorenih u vodi ili voćnom soku, pre ili između obroka.

BioHemor je zvanično registrovan preparat u Ministarstvu zdravlja Srbije, pružajući sigurnu i efikasnu podršku u tretmanu hemoroida i povezanih problema sa venama.

Pakovanje 100ml Priroda na Dar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top