BioHemor kapi za hemoroide 100ml Priroda na Dar

1.490 RSD

Biohemor je prirodni preparat koji je pre svega baziran na dejstvu lekovite biljke Rusomače da zaustavlja krvarenje iz vena, kapilara, hemoroida.

 

BioHemor kapi za hemoroide 100ml

BioHemor kapi za hemoroide su dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja koje se tradicionalno koristilo za uvećane hemoroide i šuljeve koje krvare.Takodje pomaže i kod proširenih vena.

Sadrže lekovite biljke rusomaču i hajdučku travu, koje su se tradicionalno upotrebljavale za rešavanje akutnih stanja i najtipičnijih hemoroidalnih simptoma. Kad razmatrate lečenje hemoroida prirodnim putem kapi su svakako prva preporuka kod razmatranja alternativnih tretmana.

Dejstvo lekovitog bilja:

Prirodni preparat je pre svega baziran na dejstvu lekovite biljke Rusomače da zaustavlja krvarenje iz vena, kapilara, hemoroida.

Rusomačau (Hoću Neću ) je biljka koja dokazano zaustavlja krvarenje.

Divlji kesten je poznat kao biljka koja potpomaže cirkulaciju i čisti vene.

Hajdučka trava oporavlja kožu i sluzokožu te smiruje upale.

Kantarion ima antiupalna svojstva.

Kleka tradicionalno koristi za krvotok i vene.

Šta su hemoroidi:

Unutrašnji i spoljašnji hemoroidi su arteriovenske anastomoze, skup spojeva vena i arterija, čvorići koji se pune krvlju pri normalnom funkcionisanju stolice.

Kada krv usled slabosti vena, vezivnog tkiva ili preterane napetosti počne da se skuplja i zaustavlja u tom spletu, nastaju uvećani hemoroidi.

Uzroci nastanka hemoroida su:

Gojaznost, dugo sedenje – hemoroidi kao profesionalna bolest, često napinjanje pri pražnjenju, trudnoća, genetska osnova, seksualni odnosi, visok holesterol, slabost tkiva analnog otvora. Simptomi hemoroida su bol, svrab, uvećani hemoroidi osetljivi na dodir i krvarenje iz hemoroida.

Lečenje hemoroida može biti konzevrativno i hirurški. U konzervativno lečenje hemoroida spada upotreba čepića, tableta, melema, kapi i krema za hemoroide, uz dijetalnu ishranu i kretanje.

Hirurško lečenje hemoroida se koristi kod hemoroida III i IV stepena gde se ukljanjaju hemoroidi. Postoji čitav hiz hirurških metoda za uklanjanje hemoroida. Hirurško uklanjanje hemoroida se svodi na podvezivanje hemoroida koji vremenom otpadnu, čime se uvećani hemoroid uklanja.

Medjutim, ako se ne vodi računa, može se pojaviti novi hemoroid na drugom mestu.

Sastav:

Hajdučka trava, Divlji kesten, Rusomača, Kantarion i Kleka.

Prirodno lečenje hemoroida biljkama je sa te strane povoljnije. Spoljašnji hemoroidi se mogu u potpunosti povući ako ne dodju do nepovratne faze. Unutrašnji hemoroidi se takodje mogu povući ali je lečenje spoljašnjih hemoroida malo složenije jer im se teže prilazi. Najbolje je da se spoljašnji i unutrašnji hemoroidi leče prirodnim preparatima spolja i iznutra.

Hemoroidi čak i III stepena se mogu povući ako znate kako da lečite uvećane hemoroide. Prirodno lečenje hemoroida se sprovodi spolja kremom za hemoroide i iznutra kapima.

Kapi se koriste kao dodatak ishrani i kao dodatak klasičnoj medicinskoj terapiji kod uvećanih hemoroida, hemoroida koji krvare, kod terapija za razbijanje trombova, za omekšavanje hemoroidalnog tkiva i spleta vena i njihovo jačanje.

Zato uz kapi koje deluju iznutra preporučujemo da se koristi i BioHemor krema , jer ona deluje spolja. U pitanju je kvalitetna i efektna biljna krema za hemoroide koja pomaže spolja i iznutra.

Preporučena upotreba proizvoda:

Četiri puta dnevno po 40 kapi (približno 2 ml), rastvoriti u 2-3 dl vode ili voćnog soka, i popiti pre ili između obroka.

Zvanično registrovan preparat u Ministarstvu zdravlja Srbije pod brojem 10266/2017

Pakovanje 100ml Priroda na Dar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top