Kapi Sremuša 50ml Zoki S

420 RSD

Kapi sremuža se preporučuju osobama koje pate od visokog nivoa holesterola ,triglicerida i visokog krvnog pritiska.

Kapi Sremuša 50ml

Kapi sremuša se koriste za ublažavanje urinarne infekcije, smanjuju nadutost u stomaku i gasove, pospešuju varenje, sprečavaju osteoporozu , a idealne su za reumu i artritis, jer može umanjiti bolove u zglobovima.

Sremuš možete brati od marta meseca pa sve do maja. Ukoliko ovu biljku koristite u medicinske svrhe, najbolje bi bilo da je berete upravo u proleće, pre nego što procveta, i to svež nadzemni deo biljke.

Od aprila do juna meseca možete koristiti lukovice i mlade listove. Takođe, u lekovite svrhe se koristi i lukovice, koju onda treba brati u avgustu. Lekovita svojstva efikasna su i za pročišćavanje organizma od toksina. Tačnije, sremuš čisti jetru, bubrege, creva i žučnu kesu.

Eliksir sadrži čist vodeno – alkoholni ekstrakt biljke, bez  konzervansa, zaslađivača i veštačkih boja.

Lekovito dejstvo:

Biljka sremuš je bogata mineralima i vitaminom C, tako da može pomoći kod raznih zdravstvenih problema.

Listovi sremuša sadrže veću količinu vitamina C, nego lukovica, tako da se ljudi uglavnom opredeljuju za upotrebu listova .

Listovi, dok su još uvek mladi, zbog prisustva blagotvornih minerala, preporučuju se osobama koje pate od visokog nivoa holesterola, triglicerida i visokog krvnog pritiska.

Ova biljka povoljno deluje na arterije i može sprečiti aterosklerozu.

Konzumiranje svežih listova blagotvorno deluje i na parazite u crevima, štiti creva od iritacija, a takođe štiti organizam od prehlada i gripa.

Pomaže u lečenju bronhitisa, jer pročišćava disajne puteve, olakšava disanje i smanjuje kašalj.

Korišćenje preporučuje se osobama koje imaju problema sa želucem.

Deluje umirujuće na iritiran želudac i na bolove koje uzrokuje čir.

Ova biljka ima sposobnost da širi krvne sudove, tačnije čini ih elastičnim, što pozitivno utiče na funkcionisanje srca.

Sprečava infarkt, jer štiti srce, tako što jača i podmlađuje srčano mišićno tkivo.

U obliku kupke sremuš je idealan za sve one koji pate od problematične kože, upalnih procesa na koži, iritiranosti kože, ekcema i dermatitisa.

Upotreba:

Piti 20 kapi 3 puta dnevno, pre jela, uz čašu vode. Tinkturu sremuša ne bi trebalo da koriste deca do 14 godina, trudnice i osobe koje su preosetljive na neki od sastojaka.

Način čuvanja:

Na hladnom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Preparat nije namenjen za dijagnozu ili terapiju bilo kakve bolesti.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 50ml Zoki S

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top