Kapi Artičoke 30ml Deverra

270 RSD

Kapi artičoke smanjuju povećane masti i nivo holesterola u krvi. Smanjuju ureu u krvi, pojaćavajuci njeno izbacivanje mokraćom.

Kapi Artičoke 30ml Deverra

Kapi artičoke pružaju širok spektar koristi za zdravlje. Njihova jedinstvena formulacija cilja na smanjenje nivoa masti i holesterola u krvi, što doprinosi boljem zdravlju srca i cirkulaciji. Osim toga podržavaju detoksikaciju organizma, poboljšavajući krvnu sliku i normalizujući nivoe lipida u krvi.

Bogatstvo lekovitih materija prisutnih u artičoki čini ih izuzetno korisnim za probavni sistem. Njihova prisutnost podstiče apetit, poboljšava varenje i blagotvorno deluje na jetru, podstičući izlučivanje žuči i time olakšavajući varenje masti.

Glavni sastojci uključujući cinarin, glikozide i flavonoide, doprinose njenom lekovitom dejstvu.

Ovi sastojci imaju sposobnost da smanje masnoće, stimuliraju izlučivanje žuči, pruže zaštitu od oštećenja i toksina, te podrže funkciju jetre. Takođe, artičoka je bogat izvor folne kiseline i vitamina C, K i B, kao i minerala kao što su bakar, kalcijum, gvožđe, kalijum, magnezijum i fosfor.

Pored podrške zdravlju srca i cirkulaciji, koriste se za olakšavanje problema s varenjem, regulisanje poremećaja u varenju, smanjenje nadutosti i deluju kao blagi diuretik. Takođe, mogu biti korisne i u programima mršavljenja.

Upotreba:

Preporučuje se uzimanje tri puta dnevno, po 20-30 kapi, razblaženih u malo vode, čaja ili toplog mleka. Redovna upotreba može pružiti brojne koristi za zdravlje, podržavajući opšte blagostanje organizma.

Sastav:

30 ml alkoholno-vodenog ekstrakta lista artičoke (Cynarae folium). Tinctura cynarae.

Pakovanje 30ml Deverra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top