Nera sirup za mršavljenje 500ml Puris

2.799 RSD

Nera Sirup za Mršavljenje: Prirodna Detoksikacija i Gubitak Kilograma

 

Nera Sirup za Mršavljenje: Prirodna Detoksikacija i Gubitak Kilograma

Nera sirup je ključni sastojak desetodnevne dijete koja ima za cilj mršavljenje i detoksikaciju organizma. Nera dijeta omogućava dubinsko čišćenje tela od raznih toksina, istovremeno jačajući imunitet.

Razvijen u Saradnji sa Stenlijem Barouzom

Razvijen u saradnji sa Stenlijem Barouzom, čuvenim autorom knjige „Healing for the Age of Enlightenment“, Neera sirup predstavlja jedinstvenu mešavinu namenjenu zadovoljenju potreba onih koji se odlučuju za gladovanje u svrhu lečenja.

Pažljivo Osmišljena Kombinacija Sastojaka

Pažljivo osmišljena kombinacija sirupa dobijenog od četiri vrste palmi jugoistočne Azije i tamne vrste čistog kanadskog sirupa C+. Ova ekskluzivna mešavina donosi mnoge koristi, uključujući poboljšanje izgleda kože, kose i noktiju, olakšavanje procesa varenja i rešavanje raznih zdravstvenih problema, dok se istovremeno prirodno gubi nekoliko kilograma.

Energija iz Prirodnih Sastojaka

Kompleksan proizvod koji se lako razlaže u glukozu, pružajući telu potrebnu energiju. Ova mešavina je blaga za varenje i obogaćena esencijalnim mineralima i vitaminima, ključnim za optimalno funkcionisanje organizma. Dijeta koja se bazira na nera sirupu obuhvata i sveže isceđen limunov sok, ljutu tucanu papriku i čistu vodu.

Bogatstvo Esencijalnih Minerala i Vitamina

Ključne karakteristike ovog napitka su bogatstvo esencijalnih minerala i elemenata, uključujući kalijum, natrijum, kalcijum, magnezijum, gvožđe, cink i mangan. Ova uravnotežena kombinacija hranljivih sastojaka čini proces detoksikacije potpuno bezbednim, osiguravajući da organizam ne trpi nedostatak vitalnih supstanci.

 Efikasan Detoksikacioni Program

Tokom desetodnevne dijete, Nera sirup je osnovni izvor hranljivih materija, pružajući telu sve što mu je potrebno. Limunov sok i ljuta paprika igraju ključnu ulogu kao katalizatori metabolizma, stimulišući pročišćenje i eliminaciju toksina iz organizma. Važno je napomenuti da se tokom ove dijete ne konzumira nikakva druga hrana, čime se osigurava efikasno čišćenje organizma.

Prijatan Ukus i Nutritivne Prednosti

Ovaj prijatnog ukusa napitak zadovoljava sve nutritivne potrebe organizma tokom sedmodnevnog ili desetodnevnog perioda, omogućavajući istovremeno telu da se oslobodi nakupljenih toksina. U ovom periodu se ne konzumira nikakva druga hrana, čime se postiže maksimalna efikasnost procesa detoksikacije.

Sastav:

Palmin i javorov sirup.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 263 kcal /1117KJ

Ugljeni hidrati 65g

Masti 0g

Proteini 0g

Energija oko 60 kcal po čaši od 2 supene kašike)

Proizvođač:

„Puris“ AG Neuheim, Švajcarska. MADAL BAL

Pakovanje 500ml Puris

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top