Nera sirup za mršavljenje 500ml Puris

2.799 RSD

Posle Nera dijete koža, kosa, nokti dobijaju zdrav sjaj, varenje i drugi zdravstveni problemi su olakšani, a kao prijatan nus-efekat obično je izgubljeno i par kilograma.

Nera sirup za mršavljenje 500ml

Nera sirup se koristi za desetodnevnu dijetu za mršavljenje i detox organizma.Dijetom organizam koristi priliku da se očisti od svih vrsta nagomilanih toksina a samim tim ojačava vaš imunitet (provereno ).

U saradnji sa Stenli Barouzom (Stanley Burroughs – autor knjige „Healing for the Age of Enlightenment“), ova specijalna mešavina razvijena je tokom više godina da pre svega zadovolji potrebe ljudi koji se leče gladovanjem.

Neera Tree Madal Bal je mešavina sirupa od četiri odabrane vrste palmi jugoistočne Azije i tamne vrste čistog kanadskog klase C +.

Kao posledica korišćenja koža, kosa, nokti dobijaju zdrav sjaj, varenje i drugi zdravstveni problemi su olakšani, a kao prijatan nus-efekat obično je izgubljeno i par kilograma.

Sirup je složen, ali se lako može razložiti do glukoze, odnosno, zahvaljujući odgovarajućoj količini ugljenih hidrata on obezbeđuje energju telu. Lako se apsorbuje u krv, pa ne predstalja dodatni teret za organe za varenje. Sadrži veoma malu količinu belančevina, olakšavajući na taj način dalje proces.

Sastoji od dve vrste drveta sadrži sve minerale i vitamine koji su neophodni za normalno funkcionisanje tela, pa je ova detoksikacija potpuno bezbedna i ne dovodi organizam do izgladnjivanja u pogledu vitalnih sastojaka.

Dijeta se sastoji od sirupa javorovog i palminog drveta, sveže isceđenog soka od limuna, ljute tucane paprike i čiste vode.

Jedna od glavnih karakteristika je njegov sadržaj esencijalnih minerala i elemenata u (kalijum, natrijum, kalcijum, magnezijum, gvožđe, cink, mangan). Javorov sirup bogat je manganom i sadrži cink.

Palmin sirup sadrži više kalijuma i kalcijuma, koji su veoma važni za funkcionisanje ćelija. Kombinovano u pravim razmerama, ovo daje jedinstven sirup kvalitetne i uravnotežene mešavine hranljivih materija, nutrijenata, minerala i elemenata u tragovima.

Napitak je blago sladak, prijatnog ukusa, pa to smanjuje stres usled neuzimanja čvrste hrane.

Zato detoksikacija i mršavljenje lako može da se produži do 10 dana a da ne morate da uzimate čvrstu hranu.

Sok od limuna je odličan katalizator metabolizma masti, i često se koristi u prirodnim sredstvima za detoksikaciju i pročišćenje. Kiseline koje sadrži rastvaraju masti, a to omogućava da mnogi toksini na taj način budu oslobođeni i napuste telo.

Uobičajen telesni mehanizam neutralisanja toksina je da se oni skladiđte u masnim naslagama, kako ne bi naškodli vitalnim organima. Sve dok toksini ostaju vezani za masti organi za izlučivanje ne mogu da ih eliminišu, a kad masti počnu da se rastvaraju, eliminišu se i toksini. Limun pomeže u tome.

Ljuta paprika je odlično sredstvo za podsticanje metabolizma. Ona stvara toplotu u telu, pojačava cirkulaciju krvi i tako pomaže da krv stigne do najdaljih perifernih delova tela, što je važno za efikasno pročišćenje i razdvajanje. Ljuta paprika može da se zameni đumbirom, koji ima slično dejstvo.

Voda snabdeva naše ćelije raznim hranljivim materijama i odnosi sa sobom otpadne produkte koji se oslobađaju tokom detoksikacije. Što više vode (tečnosti) unosimo u telo, to će efikasnije biti i pročišćenje. Kupke takođe pomažu pročišćenju.

Priprema napitka:

U čašu od 2 dl stavite:

2 supene kašike sveže isceđenog limunovog soka (otprilike pola limuna)

2 supene kašike ssirupa

Prstohvat ljute paprike ili đumbira

2 do 2,5 dl vode.

Pomešajte sok od limuna, sirup i tucanu ljutu papriku pa dodajte hladnu ili toplu vodu.

Napitak koji ćete dobiti je blago slatkog i reskog ukusa, ukus ljute paprike jedva da se i oseća. Po želji, da promenite ukus, možete dodati soku od limuna sok od pomorandže. Ako nikad niste radili nikakvu detoksikaciju, preporučujemo da ne idete odmah na kuru od 10 dana, već da počnete sa nekim kraćim periodom, pa da postupno dođete i do dužeg.

Potrebno je 2 litra napitka dnevno. Ako se osećate gladno, samo popijte jednu čašu. Tokom dijete nemojte da konzumirate nikakve druge namirnice ni dodatke ishrani. To bi smanjilo efikasnost procesa pročišćenja i prekida proces detoksikacije.

Poenta ove dijete-detoksikacije je da se ne jede nikakva čvrsta hrana, da se ne pije mleko, gazirani napici, alkoholna pića. Poenta je i da se ne puši, ako ste pušač i ne možete da se uzdržite, onda bar smanjite količinu.

Ovaj napitak prijatnog ukusa obezbeđuje organizmu sve što mu je potrebno u sedmodnevnom ili desetodnevnom periodu, a za to vreme organizam koristi priliku da se očisti od svih vrsta nagomilanih viškova, toksina. U ovom periodu ne konzumira se nikakava druga hrana.

Sastav:

palmin i javorov sirup.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 263 kcal /1117KJ

Ugljeni hidrati 65g

Masti 0g

Proteini 0g

Energija oko 60 kcal po čaši od 2 supene kašike)

Proizvođač

„Puris“ AG Neuheim, Švajcarska. MADAL BAL

Pakovanje 500ml Puris

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top