Tinktura Crnog Oraha 50ml Golden Oil

470 RSD

Tinktura crnog oraha se koristi se u sklopu terapije za čišćenja organizma od parazita. Uz crni orah koriste se pelin i karanfilić .

Tinktura Crnog Oraha 50ml

Tinktura crnog oraha se koristi u sklopu terapije za čišćenja organizma od parazita.

Uz crni orah koriste se i beli pelin i karanfilić i terapija ima puni efekat jedino ako se koriste u kombinaciji. Konkretno, orah i pelin ubijaju parazite dok karanfilić ubija larve parazita.

Aktivni sastojci lista oraha pokazuju antiseptično i adstingentno dejstvo pa se spoljna  upotreba kapi preporučuje u kupkama kod upalnih promena na koži, kod akni, ekcema, kod peruti i za jačanje korena kose, kod gljivičnih infekcija, kao i kod pojačanog znojenja nogu. Razblažena vodom može se koristiti i za ispiranje sluzokože, kod upale desni ili upale grla.

Orah je bogat jodom i mineralima. Sadrži linoleinsku kiselinu i vitamin C u obliku askorbinske kiseline. Alkaloidi imaju anti-tumorna svojstva. Ljuska ploda sadrži tanin i kinon, prirodne hemikalije koje ubijaju parazite. Sadrži i juglon. Sastojci juglona deluju protiv štetnih parazita pa ga zato mnogi stručnjaci preporučuju za bezopasno čišćenje organizma od parazita.

Jedan od sastojaka antiparazitnog programa. Lekovito delovanje potvrđuju iskustva na hiljade korisnika. On je esencijalni deo antiparazitnog programa Hulde Clark, koja je otkrila da se uz svaku bolest veže određeni parazit. Zajedno s pelinom i karanfilićem, ubija preko sto vrsta parazita. Oni zajedno uništavaju odrasle parazite i njihove mlade, a klinčić jajašca parazita.

Hulda Clark je izdvojila nekoliko koraka presudnih za ozdravljenje:

 1. Očistite organizam od parazita
 2. Uklonite otrove iz organizma
 3. Rešite se žučnih kamenaca
 4. Uklonite bubrežne kamence

Bez obzira koliko je organizam zdrav i čist od toksina, u njemu se mogu nalaziti paraziti. Prisutnost parazita i njihovo širenje u organizmu s vremenom mogu uzrokovati mnoge zdravstvene probleme.

Zbog toga dr.Clark preporučuje čišćenje od parazita ovom tinkturom čak i zdravim osobama, barem jedanput godišnje.

Doktor John R. Cristopher tvrdio je da se u ženskom organizmu u kojemu ima dovoljno kalijuma neće stvarati ciste i tumori. Po njemu uzimanje hrane bogate kalijumom u kombinaciji s trodnevnim čišćenjem i izbacivanjem sluzavih namirnica može ukloniti njihov uzrok. Za brži rezultat preporučuje šest do deset kapi tinkture crnog oraha dnevno, jer je bogata ovim mineralom, a deluje i kod zloćudnih tumora.

Istraživanja su potvrdila da ubija kandidu i druge gljivice, jer one ne mogu opstati u alkalnom okruženju koje on stvara. On ima veći učinak od mnogih klasičnih antigljivičnih lekova, poput cinka i selena.

Uzimanje ovih oraha pozitivno utiče na krvne sudove , smanjuje upale i začepljenja arterija pa poboljšava protok krvi kroz telo. Zbog obilja omega-3 kiselina, pomaže i kod alergija, psorijaze, artritisa, osteoporoze i visokog krvnog pritiska. Visok deo joda u crnom orahu utiče pravilno funkcionisanje štitne žlezde i ubija bakterije.

Lekovito dejsto:

 • ubija parazite
 • deluje protiv gljivica i bakterija
 • ima anti-tumorska svojstva
 • poboljšava probavu
 • štiti jetru
 • leči bradavice i hemoroide
 • poboljšava rad štitne žlezde
 • pomaže kod alergija, psorijaze i artritisa
 • štiti zdravlje srca i krvnih sudova
 • poboljšava pamćenje i koncentraciju
 • deluje protiv herpes virusa

Sastav:

Vodeno alkoholni ekstrakt crnog oraha.

Upotreba:

2 kafene kašikice jednom dnevno na prazan želudac, sa malo vode.

Pakovanje 50ml Golden Oil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top