Tinktura Crnog Oraha 50ml Golden Oil

470 RSD

Tinktura crnog oraha se koristi se u sklopu terapije za čišćenja organizma od parazita. Uz crni orah koriste se pelin i karanfilić .

Tinktura Crnog Oraha 50ml

Tinktura crnog oraha, proizvedena na tradicionalan način, predstavlja ključan deo terapije za eliminaciju parazita iz organizma. Kombinacija crnog oraha, belog pelina i karanfilića pruža najefikasnije rezultate, budući da svaki sastojak doprinosi uništavanju različitih stadijuma parazita.

Aktivni sastojci crnog oraha, poput eugenola, cariofilena i tanina, pokazuju snažna antimikrobna svojstva koja ciljaju na parazite i njihova jajašca.

Ova kombinacija sastojaka posebno je efikasna u borbi protiv širokog spektra parazita, uključujući i Candidu.

Pored unutrašnje primene, kapi crnog oraha koriste se i za tretiranje raznih kožnih problema, kao što su upalne promene, akne, ekcemi i gljivične infekcije, zahvaljujući svojim antiseptičnim i astringentnim svojstvima. Takođe, preporučuje se za jačanje korena kose i smanjenje pojačanog znojenja nogu.

Sastojci crnog oraha, poput vitamina C, linoleinske kiseline i juglona, igraju ključnu ulogu u lekovitim svojstvima ove tinkture. Juglon, koji se nalazi u ljusci ploda, pokazuje se kao snažno oružje protiv parazita, dok ostali sastojci pružaju dodatnu podršku organizmu u borbi protiv infekcija.

Prema preporukama stručnjaka poput Hulde Clark, čišćenje organizma od parazita važno je za održavanje opšteg zdravlja, čak i za osobe koje se smatraju zdravima. Redovno čišćenje od parazita može sprečiti niz zdravstvenih problema i poboljšati kvalitet života.

Upotreba crnog oraha preporučuje se kao deo antiparazitnog programa, kako bi se postigao maksimalan terapijski efekat. Preporučena doza je 2 kafene kašičice jednom dnevno na prazan želudac, razblažene u malo vode.

Ova doza omogućava organizmu da iskoristi sve lekovite svojstva crnog oraha i održi zdravlje na optimalnom nivou.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 50ml Golden Oil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top