Tinktura Pelina 50ml Golden Oil

420 RSD

Pelin povoljno deluje na stimulisanje lučenja sokova za varenje, lučenja žuči i eliminisanje gasova.

 

Tinktura Pelina 50ml

Tinktura pelina pomaže kod varenja i mučnine, pri regulaciji krvnog pritiska i jača imunitet.

Proizvedena na tradicionalan način sadrži ketone i monoterpene tudžon i izotudžon (thujone, isothujone) i antonin, sastojke absinta, čuvenog alkoholnog pića.

Sastav:

Vodeno-etanolni ekstrakt pelina.

Aktivni sastojci herbe pelina povoljno deluju na stimulisanje lučenja sokova za varenje, olakšavanje lučenja žuči i eliminisanje gasova pa se upotreba preporučuje za poboljšanje apetita i regulisanje varenja.

Poboljšava probavu, okrepljuje, obnavlja i oporavlja organizam,  privremeno povećava ili ubrzava rad organizma, jača organizam, deluje protiv neprijatnog zadaha, protiv bolesti jetre i želuca, pomaže kod nesanice. Sprečava i olakšava gasove, koji se sakupljaju u probavnom sistemu i olakšava grčeve.

Upotreba:

Pomaže kod varenja i mučnine, pospešuje probavu i jača imunitet. Takođe, pomaže pri regulaciji krvnog pritiska i protiv parazita, posebno u kombinaciji sa tinkturama od karanfilića i crnog oraha.

Napomena:

Ne savetuje se primena kod osoba koje boluju od čira na želucu ili dvanaestopalačnom crevu. Trudnice, dojilje i deca ispod 12 godina ne smeju koristiti tinkturu od pelina.

Način upotrebe:

Preporučen unos je od 20-25 kapi, 3 puta dnevno sa vodom, pre jela.

Pakovanje 50ml Golden Oil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top