Tinktura Pelina 50ml Golden Oil

470 RSD

Tinktura Pelina: Prirodno Sredstvo za Bolje Varenje i Jači Imunitet

 

Tinktura Pelina: Prirodno Sredstvo za Bolje Varenje i Jači Imunitet

Tinktura pelina se tradicionalno koristi za olakšavanje varenja, regulaciju krvnog pritiska i jačanje imuniteta. Proizvedena na tradicionalan način, sadrži ketone i monoterpene tudžon i izotudžon, kao i antonin, sastojke koji su poznati po svojim lekovitim svojstvima.

Aktivni Sastojci i Njihove Koristi

Poboljšanje Probavnog Sistema

Aktivni sastojci pelina povoljno deluju na probavni sistem, stimulišući lučenje sokova za varenje i olakšavajući proces varenja hrane. Takođe, pomaže u regulisanju lučenja žuči i eliminisanju gasova, što doprinosi poboljšanju apetita i regulisanju varenja.

Širok Spektar Zdravstvenih Koristi

Jačanje Imuniteta i Regulacija Krvnog Pritiska

Pored poboljšanja probave, kapi pelina imaju širok spektar koristi za zdravlje. Mogu revitalizovati organizam, jačati imunitet i pomoći u regulaciji krvnog pritiska. Takođe, pokazuje se korisnim u sprečavanju neprijatnog zadaha, olakšavanju grčeva i prevenciji gasova u probavnom sistemu.

Način Upotrebe:

Preporučuje se unos od 20-25 kapi, razblaženih u vodi, tri puta dnevno pre jela. Međutim, važno je imati na umu da se tinktura pelina ne preporučuje osobama koje boluju od čira na želucu ili dvanaestopalačnom crevu, kao ni trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Sastav:

Destilovana voda, etanol, herba pelina. Vodeno-etanolni ekstrakt herbe pelina (1:4).

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će inublikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi. Informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju.  Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 50ml Golden Oil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top