Bombonski sirup 460g

170.00RSD

  Koristi se u poslasticarstvu, za izradu fondana, staklenih glazura, bombona

Bombonski sirup 460g

Bombonski sirup je gust i bezbojan, neutralnog je mirisa i slatkastog ukusa. Potpuno je biljnog porekla. Poboljšava strukturu, reguliše slast, sjaj i glazuru proizvoda. Svojim prisustvom Bombonski sirup poboljšava kvalitet proizvoda tako što reguliše: strukturu, viskozitet, slast, kristalizaciju saharoze, sjaj i glazuru.

Koristi se kao djelimična ili potpuna zamjena za saharozu. Bombonski sirup pripad grupi glukoznih sirupa nastalih kiselinskom hidrolizom kukuruznog skroba i predstavlja smešu glukoze, maltoze i viših saharida.

Bombonski sirup se primenjuje kao delimična ili potpuna zamena za saharozu u konditorskoj industriji (bombone, karamele, fondani, prelivi, glazure), proizvodima od prerađenog voća i povrća (džem, kompot, marmelada, konzervirano voće i povrće), dijetetskim proizvodima, proizvodnji alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Namena: Koristi se u poslasticarstvu, za izradu fondana, staklenih glazura, bombona.. Takodje u svim receptima možete deo belog šećera zameniti bombonskim sirupom
Scroll to Top