BRAHMI GOTU KOLA 90 kapsula

2.590 RSD

Brahmi gotu kola u kapsulama organski dodatak ishrani utiče na mentalni balans, unapređuje rad mozga i jača nervni sistem, podržava dobro pamćenje i fokus.

Brahmi gotu kola u kapsulama organski dodatak ishrani utiče na mentalni balans, unapređuje rad mozga i jača nervni sistem, podržava dobro pamćenje i fokus.

➡️ Brahmi doprinosi poboljšanju mentalne jasnoće, opšteg blagostanja i pruža dodatnu energiju bez štetnih nuspojava.

🌱🌱 Brahmi Gotu Kola je izvanredna hrana za mozak i jedna od najmoćnijih adaptogenih biljaka na svetu.

➡️ Iskustva korisnika svedoče da je Brahmi doprineo osećaju stabilnosti i samopouzdanja. Takođe su primetili poboljšan san i osveženost nakon buđenja. Lakše su savladavali intelektualno izazovne periode, zahtevne na koncentraciju i mentalni napor. Isticali su veću koncentraciju i manje osećanje rasejanosti. Neki korisnici su primetili olakšanje i kod problema sa anksioznošću.

🌱🌱 Doziranje:

2 kapsule ujutru pre ili posle obroka.❗️❗️❗️ Preporučuje se kombinovanje Brahmi gotu kole sa Ašvaganda suplementom kako bi se postigao maksimalan efekat na smanjenje nivoa kortizola, hormona stresa, i unapređenje energije i mentalne stabilnosti.

🌱🌱 Ukoliko se kombinuju Brahmi i Ašvaganda, Brahmi kapsule uzimati ujutru (2 kapsule), dok se Ašvaganda suplement uzima 82 kapsule uveče pred spavanje.

➡️ Brahmi doprinosi poboljšanju dužine i grananja dendrita – nervnih ćelija u mozgu, koje su ključne za učenje i pamćenje“, objasnila je dr Arati Soman (Ajurveda doktor) u svojoj knjizi.

➡️ Dr Soman ističe da Brahmi pomaže u poboljšanju raspoloženja i smanjenju nivoa kortizola u telu, hormona stresa. Brahmi povećava nivo serotonina, hormona sreće, što ga čini efikasnim sredstvom protiv stresa.

➡️ Brahmi je snažan antioksidans. Dr Sorman navodi da manje oksidansa znači jači imunitet. Antioksidansi su ključni u zaštiti tela od oštećenja ćelija izazvanog slobodnim radikalima.

➡️ Da li ste znali da su oštećenja slobodnih radikala povezana sa hroničnim stanjima poput bolesti srca, dijabetesa i određenih kancera? Dr Sorman navodi da bakozidi, glavni aktivni sastojak brahmija, neutrališe slobodne radikale i sprečava reakciju molekula masti sa slobodnim radikalima, što znači da suplementacija Brahmiem može biti preventiva od Alchajmerove i Parkinsonove bolesti i mnogih drugih neurodegenerativnih poremećaja.

➡️ Dr Sorman navodi da Brahmi smanjuje upalu. „Pomaže u inhibiciji enzima poput ciklogeneze, kaspaza i lipoksigenaze koji imaju ključnu ulogu u zapaljenju i izazivanju bola. To znači da ako vi ili neko u vašoj porodici ima inflamatornu bolest poput artritisa, onda je Brahmi idealno rešenje. Prema nekoliko studija, deluje slično kao diklofenak, nesteroidni antiinflamatorni lek koji se koristi za lečenje upale. Smanjuje proizvodnju prostaglandina, preteča upale i bola.”

🌱🌱POZITIVNI EFEKTI:

✅Poboljšava kreativnost i imaginaciju

✅Unapređuje proces učenja, koncentraciju i pamćenje

✅Pomaže u rešavanju problema nesanice

✅Podstiče cirkulaciju, smanjuje probleme sa venama

✅Efikasan u tretmanu herpesa

✅Ojačava centralni nervni sistem i hrani nervne ćelije

✅Komplementaran savremenom lečenju Alchajmerove bolesti i paralize

✅Pomaže kod disleksije

✅Smanjuje nivo kortizola (hormona stresa), a povećava nivo serotonina (hormona sreće)

✅Podstiče rast kose kroz poboljšanu cirkulaciju

🌱🌱PRIMENA:✅Stres

✅Problemi sa koncentracijom

✅Gubitak memorije

✅Oticanje nogu

✅Problemi sa venama

✅Depresija i anksioznost

✅Disleksija

✅Problemi sa spavanjem

✅Epilepsija

✅Gubitak pamćenja i Alchajmerova bolest

🌱🌱SADRŽAJ KAPSULE:✅Organski Gotu Kola (Centella asiatica) 350mg

🌱🌱UPOTREBA

Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule sa hranom i vodom dva puta dnevno tokom najmanje 3 meseca ili prema preporuci lekara. Bezbedno za dugotrajnu upotrebu.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Zemlja porekla India

Pakovanje 90 kapsula

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top