Brahmi ulje 10ml Eterra

990 RSD

Brami ulje za dobro pamćenje – podmladite mozak jer poboljšava koncentraciju, budnost i inteligenciju.

Brahmi ulje 10ml

Brahmi ulje je najbolje za podmlađivanje moždanih ćelija i nervnog sistema. Omiljeno je među studentima i poslovnim ljudima jer poboljšava pamćenje, koncentraciju, budnost i inteligenciju.

Dobija od ( Bacopa Monnieri) biljke koja se visoko ceni u indijskoj i kineskoj medicini koja prirodno poboljšava pamćenje i inteligenciju, moćan antioksidans i biljka protiv starenja.

Ime je izvedeno od sanskritske reči Brahman, što znači „onaj odgovoran za stvaranje svemira“.

U Ayurvedi se koristi kod vrtoglavice, zbunjenosti, nedostatka mentalne prisebnosti, dvostrukog vida – sve uzrokovano slabošću živaca. Preporučuje kod anksioznosti, depresije, nervoze, poremećaja spavanja. Nesanice ili stalne pospanosti. Podiže pažnju, radnu memoriju i koncentraciju, poboljšava pamćenje i samopouzdanje u toku učenja pred ispit.

Koristi se u situacijama gubitka sluha i vida, kod tinitusa i neuropatije, jer je odličan tonik za nerve.  Kod govornih problema dece, jer podstiče rast mozga i podstiče koordinaciju između ekstremiteta, jezika i mozga. Koristi se i kod hiperaktivnosti sa nedostatkom pažnje ( ADHD) kod dece.

Koristi se kod visokog krvnog pritiska, kontroliše stres i teskobu, a obzirom da je dobar antioksidans, štiti nerve, srce i krvne sudove i deluje kao srčani tonik. Koristan je kod poremećaja urinarnog sistema i dijabetesa.

Korišćenje Brahmija kao antistresni tonik, pomaže kod alergijskih stanja kože i respiratornog sistema i ublažava svrab kože.

Prirodna je biljka za detoksikaciju, korisna kod trovanja. Poboljšava moć probave, korisna kod poremećaja slezine. Ukratko, ajurvedski lekari bi rekli poboljšava kvalitet života i sprečava starenje. Ne reaguje sa homeopatskim lekovima, što govori da je blago. Najbolje za podmlađivanje moždanih ćelija i nervnog sistema.

Omiljeno je među studentima i poslovnim ljudima jer poboljšava pamćenje, koncentraciju, budnost i inteligenciju.

Braman je vrsta puzavice koja je vekovima poznata u tradicionalnoj medicini kao uspešno sredstvo za stimulisanje mozga i podmlađivanje organizma.

Povećava snagu uma, poboljšava sve mentalne aspekte, uključujući shvatanje, pamćenje i sećanje.

Brahmi je popularna kao nervni tonik koji skraćuje vreme potrebno za učenje i povećava mentalne sposobnosti.

Pošto smanjuje efekte stresa, nervoze i anksioznosti, izuzetno je korisna za osobe koje studiraju ili rade na poslovima gde je važan bistar um kao i efikasnost u stresnim situacijama.

Ima sledeće pozitivne efekte:

  • Brže i efikasnije pamćenje
  • Regulisanje proizvodnje antitela u organizmu
  • Smanjen broj otkucaja srca
  • Utiče na popravljanje pamćenja nakon amnezije
  • Smanjenje simptoma Alchajmerove bolesti
  • Poboljšava cirkulaciju u celom telu
  • Tonik je za povećanje prirodnog tonusa mišića
  • Pomaže u poboljšanju artikulacije i ispravlja poremećaje u govoru

Doziranje:

2-6 kapi na dan. Možede uzeti jednu kapi sa medom u nekom čaju pre meditacije.

Napomena:

Ne koristi se u situaciji niskog otkucaja srca ( bradikardija ) a obzirom da poboljšava probavu, mogu reagovati ljudi sa osetljivim želudcem.

Pakovanje 10ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top