Brami ulje 10ml Eterra

990 RSD

Brami Ulje: Prirodni Eliksir za Oživljavanje Mozga i Nervnog Sistema

Brami Ulje: Prirodni Eliksir za Oživljavanje Mozga i Nervnog Sistema

Brami ulje je dragoceni dodatak koji podržava revitalizaciju mozga i nervnog sistema, često izabran od strane studenata i poslovnih profesionalaca.

Ovo izvanredno ulje potiče od biljke Bacopa Monnieri, visoko cenjene u tradicionalnoj indijskoj i kineskoj medicini zbog svojih blagotvornih efekata na pamćenje, inteligenciju i opšte zdravlje organizma.

Naziv „Brahmi“ izvire iz sanskritske reči „Braman“, simbolizujući kreativnu silu koja stoji iza stvaranja univerzuma.

U ayurvedskoj medicini, Brami se koristi za različite tegobe poput vrtoglavice, nedostatka koncentracije, anksioznosti, depresije, poremećaja spavanja i problema sa vidom ili sluhom.

Ovo ulje takođe pomaže kod ADHD-a kod dece, govornih problema, visokog krvnog pritiska i dijabetesa. Njegova antioksidativna svojstva štite nervni sistem, srce i krvne sudove, dok pomaže u kontroli stresa i anksioznosti.

Pored toga, Brami je koristan u detoksikaciji organizma, ublažavanju alergijskih stanja kože i disajnih problema, kao i poboljšanju probave i funkcije slezine.

Brahmi je poznat kao snažan nervni tonik koji može unaprediti proces učenja, pamćenje i mentalne sposobnosti. Koristan je za osobe koje se suočavaju sa stresnim situacijama na poslu ili tokom studija, smanjujući efekte stresa, nervoze i anksioznosti.

Upotreba:

Preporučena doza ovog ulja je obično 2-6 kapi dnevno, i može se konzumirati sa medom u čaju pre meditacije za dodatno opuštanje i fokusiranje uma.

Važno je napomenuti da se ulje ne preporučuje osobama sa niskim otkucajima srca (bradikardija). Može izazvati reakcije kod osoba sa osetljivim želucem.

Ukratko, Brahmi ulje predstavlja prirodni eliksir za očuvanje i poboljšanje mentalnog zdravlja, revitalizaciju mozga i održavanje opšteg vitaliteta organizma.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 10ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top