Salep Bronho 4 kesice 72g DOCTORS

420 RSD

Bronho Salep – Prirodni Lek za Olakšanje Disajnih Problema i Jačanje Imuniteta

Bronho Salep – Prirodni Lek za Olakšanje Disajnih Problema i Jačanje Imuniteta

Bronho Salep, prirodni lek iz porodice orhideja, predstavlja moćno sredstvo za ublažavanje kašlja, olakšavanje disanja i jačanje imunološkog sistema. Sa svojim jedinstvenim svojstvima, salep je postao dragocen dodatak u borbi protiv raznih respiratornih tegoba i očuvanju zdravlja.

Sastav i Dejstvo

Salep se tradicionalno koristi za pročišćavanje disajnih puteva, smirivanje bola u grlu i smanjenje upale. Ključni sastojci, poput korena gaveza i ekstrakta divljeg kestena, deluju sinergijski kako bi pružili brzo olakšanje od simptoma prehlade, gripa i drugih respiratornih problema.

Namena i Upotreba

Ovi prirodni sastojci čine salep idealnim izborom za jačanje organizma kod dece i odraslih. Salep se može konzumirati kao napitak, rastvoren u vrućem mleku ili vodi, ili dodat u čaj za smirenje nerava. Preporučuje se konzumacija jedne kesice salepa nekoliko puta dnevno za optimalne rezultate.

Uz svoje moćne lekovite osobine i prirodne sastojke, salep predstavlja efikasan način za olakšavanje disajnih problema i jačanje imuniteta. Redovnom upotrebom ovog prirodnog leka, možete održati svoje zdravlje na visokom nivou i lakše se nositi sa sezonskim respiratornim tegobama. Spremite se da udahnete punim plućima i osetite blagotvorno dejstvo salepa na vaš organizam.

Sastav:

salep, mleko u prahu, cimet, vanila, skrob, guar guma, ksantan guma i aroma.

Pakovanje 4 kesice 72g

Zemlja porekla: Turska

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top