Čaj od korena Belog Sleza 100g

490 RSD

Čaj od korena belog sleza: Prirodno olakšanje za disajne probleme

 

Kategorija: Oznake: ,

Čaj od korena belog sleza: Prirodno olakšanje za disajne probleme

Čaj od korena belog sleza koristi se za ublažavanje tegoba kod astme, kašlja i bronhitisa. Koren belog sleza, bogat sluzima, ima sposobnost da umiri upaljene disajne puteve i grlo, pružajući tako olakšanje od iritacija i nelagodnosti.

Lekovita svojstva:

Osim što efikasno ublažava simptome disajnih problema, koren belog sleza ima širok spektar lekovitih svojstava:

  • Protivupalno dejstvo: Sluzi koje se nalaze u korenu belog sleza imaju protivupalno dejstvo, što ga čini korisnim u tretiranju upalnih stanja u telu.
  • Zaštita sluzokože: Formira zaštitni sloj na sluznici, sprečavajući dalje nadražaje i olakšavajući proces ozdravljenja.
  • Podrška imunološkom sistemu: Redovno konzumiranje čaja može ojačati imunološki sistem i pomoći telu da se bori protiv infekcija.
  • Dejstvo na organe za varenje:  Može biti koristan i za probleme u digestivnom traktu, smanjujući upale i ublažavajući gastrointestinalne tegobe.
  • Pomoć kod upalnih procesa urogenitalnog trakta: Koren belog sleza može imati blagotvoran uticaj na upale mokraćnih i polnih organa, pružajući olakšanje i podršku u tretmanu.

Način pripreme čaja:

  1. Potapanje u hladnoj vodi: Tri supene kašike usitnjenog korena belog sleza potopite u 6 decilitara hladne vode i ostavite da odstoji preko noći.
  2. Procedite i konzumirajte: Nakon što odstoji, procedite čaj i pijte po jednu šolju nezaslađenog čaja tri puta dnevno pre jela.

Pakovanje 100g rinfuz

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top