Čaj od lista Divizme 100g

119 RSD

Čaj od divizme deluje na zapaljenje disajnih puteva i ublažava suvi kašalj koji se javlja uveče i noću. Preporučuje se i protiv astme, otežanog disanja, drhtanja, nervoze, smetnji u srčanom ritmu, bolova u želucu i neuralgija.

Čaj od lista divizme divizme 100g

Čaj od lista divizme (Verbasci flos) leči bolesna pluća, smiruje kašalj i dugotrajni bronhitis. Odličan je kod zapaljenja disajnih puteva i promuklosti. Obavezni je sastojak u mešavinama čajeva protiv astme.

Divizma deluje na zapaljenje disajnih puteva i ublažava suvi kašalj koji se javlja uveče i noću. Preporučuje se i protiv astme, otežanog disanja, drhtanja, nervoze, smetnji u srčanom ritmu, bolova u želucu i neuralgija.

Olakšava i izlučivanje mokraće i znoja. Oblozi od ovog čaja su blagotvorni za gnojne rasne, otoke, čireve, mokre lišajeve i druga kožna oboljenja. U kozmetici se primenjuje za negovanje kože, a u proizvodnji pića za aromatizovanje likera.

Sastav:

List divizme (Verbasci flos)

Ograničenja u upotrebi :

Usled nedostatka podataka o bezbednosti, upotreba se ne preporučuje tokom trudnoće i dojenja.

Način pripreme :

Jednu kafenu kašičicu herbe divizme preliti sa 200 ml ključale vode, ostaviti da stoji 5 do 10 minuta, procediti i piti više puta dnevno po šolju čaja.

Pakovanje 100g rinfuz

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top